Nieuwe ‘A Quiet Place’-film krijgt titel en releasedatum

Dieter Blarinckx-21 juli 2022 om 18:50

Er is eindelijk wat meer nieuws bekendgemaakt rond de nieuwe film in de ‘A Quiet Place’-franchise. Niet alleen werd een releasedatum bekendgemaakt, ook werd de officiële titel aangekondigd!

De spin-off zal de titel ‘A Quiet Place: Day One’ krijgen en zal in maart 2024 uitkomen in de bioscoop. Dat werd bekendgemaakt door regisseur en bedenker van de eerste twee films, John Krasinski. De spin-off zal geregisseerd worden door Michael Sarnoski. Krasinski blijft wél betrokken als producer van de film.

A Quiet Place: Day One’ fungeert als een prequel op de eerste twee films. Er wordt verder ingegaan op de invasie van monsters met supergehoor en hoe die is begonnen. De personages van Emily Blunt en John Krasinski zelf zullen we dus - waarschijnlijk - niet zien in de spin-off.

Maar niet getreurd, want naar verwachting komt er later daarna ook nog een ‘A Quiet Place: Part III’, waarin het verhaal over het gezin uit de eerste twee films verder wordt verteld en afgerond.

Zien: eerste beelden 'Bones and All' gedropt

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 07:03

Fans van de Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet zijn door het dolle heen, want gisteren werd de eerste teaser trailer van de nieuwe film 'Bones and All' gedropt!

De nieuwe film van regisseur Luca Guadagnino, die je wel kent van de klepper 'Call Me By Your Name', gaat binnenkort in première op het Filmfestival van Venetië. Timothée Chalamet, die dus ook te zien was in 'Call Me By Your Name', speelt de hoofdrol in deze nieuwe prent.

De film is een bewerking van het gelijknamige boek van Camille DeAngelis en vertelt het verhaal over de eerste liefde tussen Maren, een jonge vrouw die leert hoe te overleven in de marge van de samenleving, en Lee, een intense en ontrechte zwerver. De producenten omschrijven het als "een bevrijdende odyssee over de weg van twee jonge mensen die tot zichzelf komen, op zoek naar identiteit en het najagen van schoonheid in een gevaarlijke wereld die niet kan verdragen wie ze zijn".

Check hieronder de teaser en ontdek 'm dit najaar in de bioscoop!

LEGO lanceert meest imposante 'Harry Potter'-set ooit!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 06:47

Potterheads, deze is voor jullie! LEGO heeft namelijk een nieuwe 'Harry Potter'-set aangekondigd waar je weer uren plezier aan gaat hebben!

Binnenkort lanceren ze immers de bekende Hogwarts Express, de trein die de leerlingen veilig op Hogwarts brengt. En deze nieuwe set is de duurste en meest imposante 'Harry Potter'-set tot nu toe! Met maar liefst 5129 steentjes bouw je een 118 centimeter lange trein, die ook nog eens 26 centimeter hoog is.

Daarnaast krijg je er ook nog eens 20 minifiguurtjes bij én kan je ook het iconische Perron 9¾ bouwen! Zowel de trein als het perron zitten trouwens boordevol details!

Prijskaartje: 499,99 euro. De nieuwe set zal vanaf 31 augustus te koop zijn, maar kan je nu alvast pre-orderen via de website van LEGO.

Check hieronder al een kleine introductievideo:

Ontdek meer