Nieuwe ‘A Quiet Place’-film krijgt titel en releasedatum

Dieter Blarinckx-21 juli 2022 om 18:50

Er is eindelijk wat meer nieuws bekendgemaakt rond de nieuwe film in de ‘A Quiet Place’-franchise. Niet alleen werd een releasedatum bekendgemaakt, ook werd de officiële titel aangekondigd!

De spin-off zal de titel ‘A Quiet Place: Day One’ krijgen en zal in maart 2024 uitkomen in de bioscoop. Dat werd bekendgemaakt door regisseur en bedenker van de eerste twee films, John Krasinski. De spin-off zal geregisseerd worden door Michael Sarnoski. Krasinski blijft wél betrokken als producer van de film.

A Quiet Place: Day One’ fungeert als een prequel op de eerste twee films. Er wordt verder ingegaan op de invasie van monsters met supergehoor en hoe die is begonnen. De personages van Emily Blunt en John Krasinski zelf zullen we dus - waarschijnlijk - niet zien in de spin-off.

Maar niet getreurd, want naar verwachting komt er later daarna ook nog een ‘A Quiet Place: Part III’, waarin het verhaal over het gezin uit de eerste twee films verder wordt verteld en afgerond.

Nieuwe 'Magic Mike'-film nu te streamen

Dieter Blarinckx-27 maart 2023 om 16:24

Leuk en hot news voor de fans van Channing Tatum en de 'Magic Mike'-films, want het gloednieuwe en allerlaatste hoofdstuk kan je nu online streamen!

Nadat een zakelijke deal op de klippen loopt en hij geen cent meer op zak heeft, werkt Mike Lane in Florida als barman. Na een lange pauze besluit hij echter weer het danspodium op te gaan nadat een rijke socialite hem naar Londen lokt met een aanbod dat Mike niet kan weigeren. Met alles op het spel, nadat Mike ontdekt wat ze werkelijk van plan is, moet hij een groep van nieuwe, knappe dansers in vorm krijgen. Zal hij in staat zijn het voor elkaar te krijgen?

'Magic Mike's Last Dance' is de laatste film in de reeks en staat sinds deze week integraal op Apple TV, Google Play Store, Microsoft Xbox, Rakuten TV, Proximus en Telenet.

Check hieronder de aankondiging en de trailer:

Disney+ deelt nieuwe trailer van horror 'The Boogeyman'

Karen Luiken-27 maart 2023 om 08:16

Horrorfans kunnen hun hart ophalen. Over een dikke maand verschijnt ‘The Boogeyman’ in de grote zalen, een verhaal dat gebaseerd is op een boek van Stephen King. Disney+ heeft nieuwe beelden gedeeld en die beloven alvast veel goeds.

De horror gaat over de middelbare schoolstudente Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer, die proberen de recente dood van hun moeder te verwerken. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader, Will, een therapeut die met zijn eigen leed kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis opduikt op zoek naar hulp, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die aast op gezinnen en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

‘The Boogeyman’ is vanaf 31 mei te zien in de bioscoop.

Ontdek meer