Efteling geeft nachtbezoek park en Spookslot weg!

Dieter Blarinckx-21 juli 2022 om 18:40

Op 4 september valt het doek over een van de meest iconische Efteling-attracties: het Spookslot. De attractie sluit voorgoed de deuren en zal plaatsmaken voor een nieuw themagebied. Maar dat afscheid laat Efteling niet zomaar onopgemerkt voorbijgaan.

Naar aanleiding van dat afscheid, houden ze namelijk een heuse winactie waarbij je een laatste ritje van de attractie kan winnen. Niet zomaar een ritje, het gaat om de Efteling Spooknacht!

“Nog tot en met zondag 4 september kunnen bezoekers griezelen in het Spookslot van de Efteling. Wil jij de attractie de laatste eer bewijzen? Doe mee aan de winactie en maak kans op tickets voor de Efteling Spooknacht. Tijdens deze allerlaatste nacht van het Spookslot, de nacht van zaterdag 3 september op zondag 4 september, maken ruim 2.000 gelukkigen in het holst van de nacht een korte, spannende wandeling door een deel van de Efteling en bezoeken aansluitend de attractie", klinkt het op de website.

Wil jij kans maken op deze unieke ervaring in het donker? Ga dan op zoek naar de verborgen sleutels. Hoe sneller je alle sleutels gevonden hebt, hoe meer kans je maakt op tickets voor de Efteling Spooknacht!

Meer info kan je hier vinden.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Fan van 'Bridgerton'? Dan moet je deze film ook zien

Karen Luiken-04 december 2022 om 07:56

Ben jij in een zwart gat gevallen na het zien van de laatste aflevering van het tweede seizoen van ‘Bridgerton’? En vind jij ook dat het wachten op het derde seizoen te lang duurt? Start dan nu Netflix op en zoek naar ‘Lady Chatterley’s Lover’. Die film zou heel veel weg hebben van ‘Bridgerton’.

‘Lady Chatterley’s Lover’ gaat over de ongelukkig getrouwde aristocrate Lady Chatterley. Ze gaat een hartstochtelijke verhouding aan met de jachtopziener op het landgoed van haar man en wordt smoorverliefd op hem. Natuurlijk met alle gevolgen van dien.

De hoofdrollen worden gespeeld door Emma Corrin, Jack O’Connell en Matthew Ducket. De trailer bekijk je hieronder.

Ontdek meer