Efteling geeft nachtbezoek park en Spookslot weg!

Dieter Blarinckx-21 juli 2022 om 18:40

Op 4 september valt het doek over een van de meest iconische Efteling-attracties: het Spookslot. De attractie sluit voorgoed de deuren en zal plaatsmaken voor een nieuw themagebied. Maar dat afscheid laat Efteling niet zomaar onopgemerkt voorbijgaan.

Naar aanleiding van dat afscheid, houden ze namelijk een heuse winactie waarbij je een laatste ritje van de attractie kan winnen. Niet zomaar een ritje, het gaat om de Efteling Spooknacht!

“Nog tot en met zondag 4 september kunnen bezoekers griezelen in het Spookslot van de Efteling. Wil jij de attractie de laatste eer bewijzen? Doe mee aan de winactie en maak kans op tickets voor de Efteling Spooknacht. Tijdens deze allerlaatste nacht van het Spookslot, de nacht van zaterdag 3 september op zondag 4 september, maken ruim 2.000 gelukkigen in het holst van de nacht een korte, spannende wandeling door een deel van de Efteling en bezoeken aansluitend de attractie", klinkt het op de website.

Wil jij kans maken op deze unieke ervaring in het donker? Ga dan op zoek naar de verborgen sleutels. Hoe sneller je alle sleutels gevonden hebt, hoe meer kans je maakt op tickets voor de Efteling Spooknacht!

Meer info kan je hier vinden.

Derde seizoen 'Never Have I Ever' nu online

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:12

Jouw plannen voor dit weekend? Vergeet alle terrasjes en cocktails die lonken en trakteer jezelf op een rustige zaterdag en zondag. Buiten is het véél te warm, dus waarom de hitte opzoeken als je ook binnen kunt chillen? Samen met Netflix bijvoorbeeld. En het derde seizoen van ‘Never Have I Ever’.

De serie gaat over tiener Devi, die net als in de voorgaande seizoenen moet dealen met de dagelijkse druk van de middelbare school en drama thuis. Ze heeft nu officieel een relatie met Paxton en lijkt daarmee eindelijk haar zin te hebben. Toch komt ze er al snel achter dat het niet altijd rozengeur en maneschijn is om met de populairste jongen van school te zijn. Zou Ben, haar oude vlam, haar misschien meer geluk brengen? Zoekt ze het bij andere jongens? Of gaat ze toch voor het single leventje? Het derde seizoen geeft antwoord op deze vragen.

Na de nieuwe afleveringen zal er ook nog een vierde seizoen volgen, daarna is het over en uit met ‘Never Have I Ever’. Geniet er dus nog maar even van, nu het nog kan!

LEGO lanceert meest imposante 'Harry Potter'-set ooit!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 06:47

Potterheads, deze is voor jullie! LEGO heeft namelijk een nieuwe 'Harry Potter'-set aangekondigd waar je weer uren plezier aan gaat hebben!

Binnenkort lanceren ze immers de bekende Hogwarts Express, de trein die de leerlingen veilig op Hogwarts brengt. En deze nieuwe set is de duurste en meest imposante 'Harry Potter'-set tot nu toe! Met maar liefst 5129 steentjes bouw je een 118 centimeter lange trein, die ook nog eens 26 centimeter hoog is.

Daarnaast krijg je er ook nog eens 20 minifiguurtjes bij én kan je ook het iconische Perron 9¾ bouwen! Zowel de trein als het perron zitten trouwens boordevol details!

Prijskaartje: 499,99 euro. De nieuwe set zal vanaf 31 augustus te koop zijn, maar kan je nu alvast pre-orderen via de website van LEGO.

Check hieronder al een kleine introductievideo:

Ontdek meer