Win: Chill Mill Festival-tickets voor jou en 4 vrienden!

Simon Smetryns-21 juli 2022 om 13:19- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

In het weekend van 29, 30 en 31 juli kan je in Hoogstraten naar het gloednieuwe festival Chill Mill, waar je gegarandeerd bent van een schitterende locatie, geweldige muziek en good vibes only. Wij geven 5 x 5 tickets weg voor jou en je beste vrienden!

Drie dagen lang komen de beste artiesten langs, zoals C-Man, Dark E, Voltrack, Kwantro, Laure & Ruud en Vunzige Deuntjes op vrijdag. Zaterdag treden Meaghan, De Bromeo’s, Jamie-Lee VI & Louis XIV, Unregular, 5NAPBACK, en Rubenski op. Zondag is het de beurt aan #LIKEME, Ronny Retro, C-Man, Hagedisco, La La Blues en Sarah & Steve. De complete line-up check je hier.

Wil jij hier bijzijn? Dat kan! Er zijn verschillende ticketsoorten verkrijgbaar. Je kunt gaan voor een dagkaart (prijzen hiervan variëren van 19,50 tot 29,50) of een weekendkaartje (65 euro). Kopen kan hier!

Tickets kan je ook winnen, doe hier mee met de wedstrijd!

King Gizzard & The Lizard Wizard zegt optreden Pukkelpop af

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 17:38

Nadat bekend werd gemaakt dat Madison Beer, Noah Cyrys, Self Esteem en Limp Bizkit cancelen voor Pukkelpop, is er nu nóg een band die verstek geeft: King Gizzard & The Lizard Wizard.

De band maakte het trieste nieuws zelf bekend via instagram. Ze zeggen dus de rest van hun tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk af. De reden? Frontzanger Stu heeft de Crohn-ziekte en moet daardoor snel terug naar huis om zich te laten behandelen.

“De afgelopen tien jaar heb ik de ziekte zo goed als mogelijk behandeld. Het is een wonder dat we in het verleden geen shows hebben geannuleerd. Maar op dit moment is mijn gezondheid er erg slecht aan toe en moet ik naar huis voor een dringende behandeling”, klinkt het bij de band.

“Sorry aan iedereen die kaartjes heeft gekocht, aan iedereen die heeft geholpen om de shows mogelijk te maken, aan onze crew en ons management. Het is zo’n voorrecht om de wereld rond te reizen en elke avond livemuziek voor mensen te spelen, en ik ben zo dankbaar voor de shows die we hebben kunnen afwerken in Ierland, Kroatië en Tsjechië. Bedankt voor het begrip en nogmaals, het spijt me zo”, gaat hij nog verder.

Veel beterschap Stu!

Fire Is Gold 2022 maakt extra namen bekend!

Sofie Verbeeck-04 augustus 2022 om 16:00

Op zaterdag 3 september gaat in Antwerpen het Fire Is Gold festival door, met dit jaar Park Spoor Oost als nieuwe locatie. Op de affiche staan grote artiesten uit België en Nederland.

Het Fire Is Gold festival voegt nog wat extra namen toe aan de line-up. Die is nu bijna volledig bekendgemaakt op nog één plekje na, want het festival houdt plaats vrij voor een nieuw talent. Naast de line-up maken ze ook ineens de hosts en podia bekend.

Voorlopig kan je er al zeker van zijn dat je kan feesten met Ronnie Flex & The Fam, Sevn Alias, Bryan Mg, JOSYLVIO, Brysa, Delany, FMG, Lyna en nog vele andere fantastische artiesten. Opkomende afrobeat sensatie Ckay zal ook afzakken naar België voor zijn eerste optreden hier! Welke reden heb je nu nog nodig om ook te komen?!

Kom mee genieten van optredens op vier verschillende podia, een zalige zomersfeer en heerlijk eten. Tickets kan je bestellen op de site voor slechts €43.

Ontdek meer