Win: Chill Mill Festival-tickets voor jou en 4 vrienden!

Simon Smetryns-21 juli 2022 om 13:19- Foto:

Photo by Aranxa Esteve on Unsplash

In het weekend van 29, 30 en 31 juli kan je in Hoogstraten naar het gloednieuwe festival Chill Mill, waar je gegarandeerd bent van een schitterende locatie, geweldige muziek en good vibes only. Wij geven 5 x 5 tickets weg voor jou en je beste vrienden!

Drie dagen lang komen de beste artiesten langs, zoals C-Man, Dark E, Voltrack, Kwantro, Laure & Ruud en Vunzige Deuntjes op vrijdag. Zaterdag treden Meaghan, De Bromeo’s, Jamie-Lee VI & Louis XIV, Unregular, 5NAPBACK, en Rubenski op. Zondag is het de beurt aan #LIKEME, Ronny Retro, C-Man, Hagedisco, La La Blues en Sarah & Steve. De complete line-up check je hier.

Wil jij hier bijzijn? Dat kan! Er zijn verschillende ticketsoorten verkrijgbaar. Je kunt gaan voor een dagkaart (prijzen hiervan variëren van 19,50 tot 29,50) of een weekendkaartje (65 euro). Kopen kan hier!

Tickets kan je ook winnen, doe hier mee met de wedstrijd!

WIN: VIP-upgrade voor 10 YEARS TAGMAG UNITED

Chelsy Vanlerberghe-09 oktober 2024 om 10:17

TAGMAG x United viert zijn 10-jarig bestaan met een gigantisch feest in de Brielpoort in Deinze op 16 november. Met artiesten zoals Jebroer, 5NAPBACK, Laura Govaerts, Arthur Lewis & Gerben Tuerlinckx, en meer wordt dit hét feestje van het jaar. Maar het kan nog beter: jij kan een VIP-upgrade én €50 aan drankbonnen winnen voor jou en een vriend(in)!

Dus, hoe maak je kans op die upgrade?
Heel simpel! Volg deze drie stappen:

  1. Toon ons dat je al een ticket of bandje hebt voor 10 YEARS TAGMAG UNITED
  2. Volg @united_belgium en @tagmagbe op sociale media
  3. Deel de affiche van het evenement (hieronder te vinden) op je Instagram Story en tag @united_belgium

Met een beetje geluk ben jij één van de twee winnaars die zichzelf én een vriend(in) een onvergetelijke avond kan bezorgen. Feesten tussen de TAGMAG Insiders, toegang tot de VIP én altijd een lekker drankje in de hand? Check, check en dubbel check!

Meer info over 10 YEARS TAGMAG UNITED vind je hier. Heb je nog geen bandje? Geen stress, je kan een ticket kopen voor €10 via deze link.

Dit is de line-up van de Peterman stage hosted by TAGMAG op Student Kick-Off 2024

Chelsy Vanlerberghe-19 september 2024 om 12:58

Op woensdag 25 september is het weer zover: het Sint-Pietersplein in Gent verandert in een mega studentenfeest tijdens de jaarlijkse Student Kick-Off! Dit evenement, dat elk jaar meer dan 30.000 studenten verwelkomt, is dé manier om het academiejaar te beginnen. En ook dit jaar heeft TAGMAG de eer om de Peterman stage te hosten en we beloven plechtig om Gent op zijn grondvesten te doen daveren. Check de line-up hieronder!

Student Kick-Off is een jaarlijks terugkerend evenement dat elke keer op de eerste woensdag van het academiejaar wordt gevierd op het Sint-Pietersplein in Gent. Het is het grootste studentenevenement in België, georganiseerd voor en door studenten.

Vanaf 11u45 gaan de deuren open. Voor slechts 1 euro kunnen studenten een bandje scoren bij de ingang, en alle opbrengsten gaan naar goede doelen die het welzijn van studenten ondersteunen. Dus niet alleen feesten, maar ook een goed doel steunen. Win-win!

In de Student Village en Partner Village vind je een berg infostandjes en activiteiten, ideaal om je nieuwe studentenleven een kickstart te geven. Verspreid over twee stages brengen verschillende artiesten je volledig in de mood. De main stage heeft een indrukwekkende line-up met optredens van onder andere Bart Peeters, De Bromeo's en Pommelien Thijs.

De Peterman stage hosted by TAGMAG bevindt zich dit jaar op het Sint-Amandsplein. Vanaf 15u barst het feest los met sets van onder andere Denoo x Whosalp x Boey, Senator, Exception, Sven & Clé, Hide N Seek, Manz, Karakals en Idle Days. Om 23u zorgt Paranoid voor een afsluiter van formaat!

Ontdek meer