Opnames derde seizoen 'Bridgerton' gestart

Karen Luiken-21 juli 2022 om 04:41

Het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is nog nooit zo dichtbij geweest. We kunnen het bijna ruiken. Hoewel we nog geen idee hebben wanneer de afleveringen op Netflix zullen verschijnen, weten we inmiddels wel dat de opnames van start zijn gegaan.

Netflix deelt het nieuws met een video op social media. Daarin komen verschillende persongages uit ‘Bridgerton’ voorbij, zoals de hoofdrolspelers van dit seizoen: Penelope en Colin. Hun prille liefdesverhaal staat dit keer centraal.

Naast de terugkerende gezichten van de karakters Eloise, Anthony en Benedict maken kijkers in het nieuwe seizoen ook kennis met een nieuw gezicht. Daarover zei Nicola Coughlan, die Penelope speelt in de serie, eerder al het volgende: “Ik heb gehoord dat er een nieuwe man naar de Ton komt, zoals wij de Londense samenleving noemen.”

Nieuwe 'The Last of Us'-aflevering komt vroeger online

Dieter Blarinckx-06 februari 2023 om 17:29

Goed nieuws voor de fans van de veelbesproken HBO-serie 'The Last of Us', want we hoeven helemaal niet zo lang te wachten voor de nieuwe aflevering. Dat maakte HBO zopas zelf bekend.

Aankomende zondag vindt de jaarlijkse Super Bowl plaats, een van de meest bekeken sportwedstrijden ter wereld. En aangezien de nieuwe afleveringen van 'The Last of Us' ook telkens op zondag online komen, heeft HBO nu een grote beslissing genomen.

De gloednieuwe aflevering zal immers uitzonderlijk vanaf vrijdagavond al online staan, in plaats van zondagavond. Zo hoeven ze niet te concurreren met de Super Bowl en garanderen ze hun goede kijkcijfers.

Ook Streamz - de streamingdienst waarop we in Vlaanderen kunnen kijken naar 'The Last Of Us' - heeft aangekondigd dat de nieuwe aflevering zaterdag al online zal staan.

Populaire actiefilm 'Bullet Train' staat nu op Netflix

Karen Luiken-06 februari 2023 om 06:36

Zin in een filmavondje? ‘Bullet Train’, de film die in juli uitkwam op het witte doek, is nu ook eindelijk gratis te bekijken. Althans, als je Netflix hebt. De streamingsdienst heeft het pareltje met Brad Pitt in de hoofdrol online gezet!

‘Bullet Train’ gaat over vijf moordenaars die allemaal op een Japanse sneltrein naar Kyoto stappen en er al snel achterkomen dat hun schijnbaar afzonderlijke missies op mysterieuze wijze met elkaar verbonden zijn.

Naast Brad Pitt hebben ook Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji en Hiroyuki Sanada een rol in de actiefilm.

Ontdek meer