Opnames derde seizoen 'Bridgerton' gestart

Karen Luiken-21 juli 2022 om 04:41

Het nieuwe seizoen van ‘Bridgerton’ is nog nooit zo dichtbij geweest. We kunnen het bijna ruiken. Hoewel we nog geen idee hebben wanneer de afleveringen op Netflix zullen verschijnen, weten we inmiddels wel dat de opnames van start zijn gegaan.

Netflix deelt het nieuws met een video op social media. Daarin komen verschillende persongages uit ‘Bridgerton’ voorbij, zoals de hoofdrolspelers van dit seizoen: Penelope en Colin. Hun prille liefdesverhaal staat dit keer centraal.

Naast de terugkerende gezichten van de karakters Eloise, Anthony en Benedict maken kijkers in het nieuwe seizoen ook kennis met een nieuw gezicht. Daarover zei Nicola Coughlan, die Penelope speelt in de serie, eerder al het volgende: “Ik heb gehoord dat er een nieuwe man naar de Ton komt, zoals wij de Londense samenleving noemen.”

Netflix-serie 'The Sandman' is groot succes

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 17:07

Netflix lanceerde zopas de gloednieuwe fantasyserie ‘The Sandman’, en hoewel iedereen dacht dat de serie niet veel zou voorstellen, is het een schot in de roos!

De serie is gebaseerd op de gelijknamige comicboeken van de Britse auteur Neil Gaiman en draait rond een Britse magiër die in de vroege 20ste eeuw een ritueel uitvoert met de bedoeling om de Dood te vangen en haar te dwingen hem zijn gesneuvelde zoon terug te schenken. De bezwering loopt echter fout en in plaats van de Dood vangt hij haar broer Droom/Morpheus, de Koning van de Dromen en Nachtmerries.

En Netflix bleef héél trouw aan de originele verhaallijnen, tot groot jolijt van de fans.

Het eerste seizoen van ‘The Sandman’ is nu te streamen via Netflix.

Check hier alvast een trailer:

Disney+ krijgt goedkoper abonnement met reclames

Karen Luiken-11 augustus 2022 om 05:13- Foto:

Photo by Mika Baumeister on Unsplash

Disney+ komt over een paar maanden met een nieuw abonnement dat goedkoper zal zijn dan het huidige, maar wel reclames zal bevatten. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt.

Wie het niet erg vindt om tussen films en series door reclame te zien, kan vanaf december voor een nieuwe abonnementsvorm kiezen. Die zal goedkoper zijn dan het reguliere abonnement, dat binnenkort duurder gaat worden. In de Verenigde Staten zal de advertentievrije versie 10,99 dollar per maand gaan kosten en het abonnement met reclame 7,99 dollar per maand. Verschil in kosten: 3 dollar.

Disney+ is niet het enige streamingsbedrijf met deze plannen. Netflix kondigde eerder ook al aan in 2023 een goedkopere abonnementsvorm met advertenties te willen lanceren.

Ontdek meer