BTS kondigt nieuw nummer aan

Karen Luiken-21 juli 2022 om 04:35

Fans hoeven zich absoluut geen zorgen te maken dat de onlangs aangekondigde pauze van BTS van lange duur zal zijn. De groep, waarvan de leden zich momenteel richten op soloprojecten, heeft een nieuw nummer aangekondigd.

BTS sloeg voor het liedje de handen ineen met de Amerikaanse producer Benny Blanco en Snoop Dogg. De heren kondigen hun song aan met een hilarische video, waarin Benny Blanco de leden smeekt om een plekje in de groep. “Ik knijp mezelf in mijn arm”, zegt de producer. “Ik kan niet geloven dat er een nummer uitkomt met Jin, Jimin, V, Jung Kook en Snoop Dogg. Het voelt niet echt.”

Het liedje, dat er toch echt gaat komen, zal ‘Bad Decision’ heten en komt op 5 augustus uit.

BTS is meest bekeken artiest op YouTube

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:01

BTS heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De zevenkoppige band is sinds afgelopen weekend de meest bekeken artiest van YouTube.

De Koreaanse popgroep telt inmiddels meer dan 26,7 miljard views op al hun officiële YouTube-kanalen. Het gaat dan zowel om muziekvideo’s als bijvoorbeeld dansfilmpjes.

De meest bekeken video’s van BTS zijn hun muziekclips voor ‘Boy With Luv’, ‘Dynamite’ en ‘DNA’. Per stuk hebben ze ruim 1,4 miljard views.

BTS heeft met deze mijlpaal Justin Bieber van zijn troon gestoten, die tot een paar dagen geleden nog de best bekeken artiest van YouTube was. Hij staat nu op de tweede plek, gevolgd door Ed Sheeran, Bad Bunny en Taylor Swift.

Dit is de nieuwe single van Joshua Bassett

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 18:43

De Amerikaanse acteur en zanger Joshua Bassett heeft zijn gloednieuwe single ‘Smoke Slow’ gedropt. En de reacties zijn - om het op z’n minst te zeggen - gemixt.

Bassett werd wereldwijd bekend door zijn rol in de Disneyserie ‘High School Musical: The Musical - The Series’, maar heeft daarnaast ook al (succesvol) enkele solonummers uitgebracht. En zijn laatste nieuwe single ‘Smoke Slow’, werd zopas gedropt!

In ‘Smoke Slow’ bezingt Bassett de liefde, maar meer specifiek het pijnlijke gevoel van een eenzijdige verliefdheid op iemand waarvan je weet dat je er nooit mee samen zal zijn.

Veel van zijn fans zijn dolenthousiast over de nieuwe single, terwijl anderen het wat “saai en droog” vonden. Volgens velen is ‘Smoke Slow’ een “semi-gevoelige pianoballad met een melige tekst”.

Oordeel vooral zelf:

Ontdek meer