Draaien op Highlight Festival? Dit is je kans!

Karen Luiken-20 juli 2022 om 09:21

Altijd al plaatjes willen draaien op een groot festival? Dit is je kans. TAGMAG verzorgt over een paar weken een ware Chill Zone bij het Highlight Festival en die gaat gepaard met een heuse dj-contest. Inschrijven voor de wedstrijd kan nu!

Het festival vindt, zoals gezegd, plaats op zaterdag 3 september. De deuren van het evenement openen om 12.00 uur aan de Meenseweg in Ieper. Gedurende de hele dag komen er verschillende artiesten langs om bezoekers te voorzien van de beste muziek. 5NAPBACK geeft acte de présence, net zoals Regi, Ilsen & Verhulst, X-TOF, DJ Ward, AMARI, Robert Falcon, Les Amis, DJ Licious en Mark with a K & MC Chucky.

Wil jij tussen deze namen op de line-up prijken? Dat kan. Met een door TAGMAG georganiseerde dj-contest maak jij kans op een podiumplekje in de Chill Zone van Highlight Festival. Hoe: door een mixtape van 30 minuten te maken waarbij je jouw mix-skillz naar boven haalt. Stuur je creatie vóór 15 augustus op en wie weet sta jij op 3 september tussen een aantal van de grootste artiesten van Vlaanderen.

1
2

King Gizzard & The Lizard Wizard zegt optreden Pukkelpop af

Dieter Blarinckx-07 augustus 2022 om 17:38

Nadat bekend werd gemaakt dat Madison Beer, Noah Cyrys, Self Esteem en Limp Bizkit cancelen voor Pukkelpop, is er nu nóg een band die verstek geeft: King Gizzard & The Lizard Wizard.

De band maakte het trieste nieuws zelf bekend via instagram. Ze zeggen dus de rest van hun tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk af. De reden? Frontzanger Stu heeft de Crohn-ziekte en moet daardoor snel terug naar huis om zich te laten behandelen.

“De afgelopen tien jaar heb ik de ziekte zo goed als mogelijk behandeld. Het is een wonder dat we in het verleden geen shows hebben geannuleerd. Maar op dit moment is mijn gezondheid er erg slecht aan toe en moet ik naar huis voor een dringende behandeling”, klinkt het bij de band.

“Sorry aan iedereen die kaartjes heeft gekocht, aan iedereen die heeft geholpen om de shows mogelijk te maken, aan onze crew en ons management. Het is zo’n voorrecht om de wereld rond te reizen en elke avond livemuziek voor mensen te spelen, en ik ben zo dankbaar voor de shows die we hebben kunnen afwerken in Ierland, Kroatië en Tsjechië. Bedankt voor het begrip en nogmaals, het spijt me zo”, gaat hij nog verder.

Veel beterschap Stu!

Fire Is Gold 2022 maakt extra namen bekend!

Sofie Verbeeck-04 augustus 2022 om 16:00

Op zaterdag 3 september gaat in Antwerpen het Fire Is Gold festival door, met dit jaar Park Spoor Oost als nieuwe locatie. Op de affiche staan grote artiesten uit België en Nederland.

Het Fire Is Gold festival voegt nog wat extra namen toe aan de line-up. Die is nu bijna volledig bekendgemaakt op nog één plekje na, want het festival houdt plaats vrij voor een nieuw talent. Naast de line-up maken ze ook ineens de hosts en podia bekend.

Voorlopig kan je er al zeker van zijn dat je kan feesten met Ronnie Flex & The Fam, Sevn Alias, Bryan Mg, JOSYLVIO, Brysa, Delany, FMG, Lyna en nog vele andere fantastische artiesten. Opkomende afrobeat sensatie Ckay zal ook afzakken naar België voor zijn eerste optreden hier! Welke reden heb je nu nog nodig om ook te komen?!

Kom mee genieten van optredens op vier verschillende podia, een zalige zomersfeer en heerlijk eten. Tickets kan je bestellen op de site voor slechts €43.

Ontdek meer