Draaien op Highlight Festival? Dit is je kans!

Karen Luiken-20 juli 2022 om 09:21

Altijd al plaatjes willen draaien op een groot festival? Dit is je kans. TAGMAG verzorgt over een paar weken een ware Chill Zone bij het Highlight Festival en die gaat gepaard met een heuse dj-contest. Inschrijven voor de wedstrijd kan nu!

Het festival vindt, zoals gezegd, plaats op zaterdag 3 september. De deuren van het evenement openen om 12.00 uur aan de Meenseweg in Ieper. Gedurende de hele dag komen er verschillende artiesten langs om bezoekers te voorzien van de beste muziek. 5NAPBACK geeft acte de présence, net zoals Regi, Ilsen & Verhulst, X-TOF, DJ Ward, AMARI, Robert Falcon, Les Amis, DJ Licious en Mark with a K & MC Chucky.

Wil jij tussen deze namen op de line-up prijken? Dat kan. Met een door TAGMAG georganiseerde dj-contest maak jij kans op een podiumplekje in de Chill Zone van Highlight Festival. Hoe: door een mixtape van 30 minuten te maken waarbij je jouw mix-skillz naar boven haalt. Stuur je creatie vóór 15 augustus op en wie weet sta jij op 3 september tussen een aantal van de grootste artiesten van Vlaanderen.

1
2

Johnny Depp komt naar Graspop!

Dieter Blarinckx-25 november 2022 om 13:39

Wie al uitkijkt naar het festivalseizoen van volgend jaar en daarnaast fan is van acteur Johnny Depp, gaan we nu héél blij maken. Hij staat namelijk volgend jaar op het podium van Graspop!

De organisatie van Graspop Metal Meeting heeft immers zopas bekendgemaakt dat hij volgend jaar naar ons land komt met zijn band Hollywood Vampires.

Naast Hollywood Vampires maakte Graspop ook nog 102 andere namen van de line-up bekend, met o.a. In Flames, Rancis, Pantera,…

Graspop zal in 2023 plaatsvinden tussen 15 en 18 juni. De ticketverkoop start al snel: deze zaterdag om 10u ’s ochtends via deze website.

Details van nieuwe Tomorrowland-editie bekend!

Dieter Blarinckx-16 november 2022 om 14:58

Hoewel de winter nog moet passeren, kijken velen toch al uit naar de nieuwe festivalzomer. En het Belgische festival Tomorrowland heeft zonet meer details bekendgemaakt over hun nieuwe zomereditie!

De Schorre zal volgend jaar omgetoverd worden in het thema Adscendo, een magische plek hoog aan de horizon. Het eerste weekend van het festival zal plaatsvinden van vrijdag 21 juli tot zondag 23 juli 2023 en het tweede weekend van vrijdag 28 juli tot zondag 30 juli 2023.

In januari zal er alvast een digitale beleving plaatsvinden, maar daarnaast krijgen kopers ook nog eens een gloednieuw fictieboek!

De pre-registratie start al op 7 december via deze link. De Belgische voorverkoop zal dan later starten, op 28 januari 11u, gevolgd door de wereldwijde voorverkoop om 17u diezelfde dag.

Noteer dus alvast 7 december en 28 januari in jullie agenda!

Ontdek meer