Dimitri Vegas te zien in nieuwe film ‘H4Z4RD’

Karen Luiken-20 juli 2022 om 09:10

Dimitri Vegas, de man die we normaal gesproken achter een dj-boot ziet staan, is binnenkort te zien in een gloednieuwe film. Het muzikale talent gaat de rol van Noah spelen in ‘H4Z4RD’.

Het verhaal speelt zich af tijdens een zenuwslopende dag in Antwerpen. Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden Lexus IS 200, inclusief gepersonaliseerde nummerplaten en evil eye sleutelhanger. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets, zijn vriendin Lea gebruikt hem vooral als taxi. Wanneer zijn neef Carlos hem een ‘onschuldige’ job als driver aanbiedt, loopt het helemaal mis en wordt zijn Lexus plots ook een vluchtwagen. Met alle gevolgen van dien.

Naast Dimitri Vegas spelen ook Jeroen Perceval, Jennifer Heylen en Frank Lammers een rol in de film. ‘H4Z4RD’ komt op 20 juli uit in de zalen.

Neefje Michael Jackson speelt zanger in nieuwe filmbiografie

Karen Luiken-02 februari 2023 om 05:53- Foto:

Reuters

De hoofdrol van de filmbiografie over Michael Jackson wordt gespeeld door de 26-jarige Jaafar, het neefje van de zanger. Dat heeft studio Lionsgate bekendgemaakt.

De film, getiteld ‘Michael’, wordt gemaakt met de medewerking van de familie van de in 2009 overleden Michael Jackson. Het verhaal zal alle aspecten van het leven van de zanger belichten. “Het biedt het publiek een diepgaand beeld van de man en onze broer die de King of Pop werd”, aldus de familie in een verklaring.

De productie van de film gaat dit jaar van start. Met Jafaar dus. “Het was duidelijk dat hij de enige is die deze rol kon spelen”, zegt regisseur Graham King. “Ik ben heel blij dat hij in de huid van zijn oom kruipt en kan niet wachten tot de wereld hem op het grote scherm ziet als Michael Jackson.”

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Ontdek meer