'Big Brother'-ster Patrick in het ziekenhuis na hartinfarct

Karen Luiken-20 juli 2022 om 04:17

Het zijn angstige tijden voor Patrick uit ‘Big Brother’. De uit Schoten afkomstige realityster is in het ziekenhuis beland na een hartinfarct.

Patrick deelt vanuit zijn ziekenhuisbed een foto op social media. “Paar dagen uit roulatie”, schrijft hij er dinsdag bij. “Hartinfarct deze morgen...”

Tegen HLN vertelt Patrick dat hij zondag al klachten kreeg. Dat gebeurde na een flinke fietstocht van 70 kilometer. “Ik voelde toen al wel wat druk in de borstreek. De laatste 10 kilometer ging moeizaam. Maar toen ik thuis even op de zetel was gaan liggen, was het al snel over.”

Maandag ging Patrick gewoon aan het werk, een dag later was het foute boel. “Ik had pijn in de borst. Na even rond te wandelen probeerde ik opnieuw nog even te slapen, maar het was om 6 uur niet meer te houden. Ik dacht eerst nog dat ik wel bijna mijn winkel moest gaan openen, maar toen het branderige gevoel bleef duren, ben ik om 7.30 uur naar het ziekenhuis in Merksem gereden. Blijkbaar was het heel erg. Ik zag grijsgroen van kleur. “

Patrick is met spoed naar een ander ziekenhuis gebracht en kreeg daar de hulp die hij nodig had. Het had niet veel gescheeld of het was een stuk slechter met hem afgelopen. “Het moet vijf voor twaalf zijn geweest”, zegt hij. “Momenteel houd ik me sterk.”

Klaasje over K3: “Je krijgt gewoon een rolomschrijving”

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 13:22- Foto:

DPG Media - The Voice Kids

De 27-jarige Klaasje Meijer, ex-blondine van K3, is volgende week te gast in het VTM-programma 'Doen, Durven of Waarheid’. En daar spreekt ze openlijk over haar vertrek bij de populairste meidengroep van de Lage Landen.

In 2021 kondigde Klaasje na vijf jaar haar afscheid aan. Nu praat ze voor het eerst openlijk en eerlijk over waarom ze dat net deed:

“Je speelt jezelf binnen K3, maar het is een uitvergrote versie van jezelf. Maar toch, aan het begin van een filmperiode, dan krijg je gewoon een rolomschrijving. Dan staat er: ‘Klaasje is naïef, grappig en doet gekke dingen.’ En dat is natuurlijk wel iets dat heeft meegespeeld in mijn afweging om te stoppen. Ik wilde gewoon aan mijn volwassen leven beginnen, en niet meer alleen als dat plaatje gezien worden. Ik wilde gewoon écht mezelf kunnen zijn”, wou ze kwijt.

Op de vraag of ze spijt heeft van haar K3-avontuur, antwoordt ze dit: “Ik had ook nooit vooraf kunnen denken dat ik na zes jaar zou stoppen. Maar ik ontwikkelde en veranderde. Ik voelde dat ik ouder werd, in mijn hoofd misschien ouder dan dat mensen mij zagen. Ik voelde aan alles dat ik toe was aan een volgende stap. En dat voelt nu ook als de juiste keuze.”

‘Waarheid, Durven of Doen’, ontdek je iedere week van maandag tot donderdag om 20u30 bij VTM.

Amandine doet bijzondere onthulling over 'Love Island'

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:35

De deelnemers van ‘Love Island’ hebben gedurende de dag een bijzonder tijdschema. Altijd al benieuwd geweest hoe laat ze op staan, hoe laat ze naar bed gaan en wanneer de herkoppelingen plaatsvinden? Amandine geeft antwoord!

Het zal je vast opgevallen zijn dat herkoppelingen altijd in het donker plaatsvinden. Oftewel: laat op de avond. Maar hoe laat eigenlijk? Volgens Amandine gebeurt het soms in het holst van de nacht. “Dat kan 2 of 3 uur in de nacht zijn”, onthult ze. “Maar dan mochten we wel wat langer uitslapen.”

Normaal gesproken worden de islanders rond 08.30 gewekt. “En we gaan naar bed rond 23.00 uur”, geeft Amandine aan. Hoe laat ze wakker worden na een nachtelijke herkoppeling, is dan weer niet helemaal duidelijk.

Ontdek meer