'Big Brother'-ster Patrick in het ziekenhuis na hartinfarct

Karen Luiken-20 juli 2022 om 04:17

Het zijn angstige tijden voor Patrick uit ‘Big Brother’. De uit Schoten afkomstige realityster is in het ziekenhuis beland na een hartinfarct.

Patrick deelt vanuit zijn ziekenhuisbed een foto op social media. “Paar dagen uit roulatie”, schrijft hij er dinsdag bij. “Hartinfarct deze morgen...”

Tegen HLN vertelt Patrick dat hij zondag al klachten kreeg. Dat gebeurde na een flinke fietstocht van 70 kilometer. “Ik voelde toen al wel wat druk in de borstreek. De laatste 10 kilometer ging moeizaam. Maar toen ik thuis even op de zetel was gaan liggen, was het al snel over.”

Maandag ging Patrick gewoon aan het werk, een dag later was het foute boel. “Ik had pijn in de borst. Na even rond te wandelen probeerde ik opnieuw nog even te slapen, maar het was om 6 uur niet meer te houden. Ik dacht eerst nog dat ik wel bijna mijn winkel moest gaan openen, maar toen het branderige gevoel bleef duren, ben ik om 7.30 uur naar het ziekenhuis in Merksem gereden. Blijkbaar was het heel erg. Ik zag grijsgroen van kleur. “

Patrick is met spoed naar een ander ziekenhuis gebracht en kreeg daar de hulp die hij nodig had. Het had niet veel gescheeld of het was een stuk slechter met hem afgelopen. “Het moet vijf voor twaalf zijn geweest”, zegt hij. “Momenteel houd ik me sterk.”

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Verdachte van moord op Takeoff aangehouden

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:39

De politie van Houston heeft een 33-jarige man aangehouden die verdacht wordt van de moord op Takeoff. De rapper overleed op 1 november bij een schietpartij.

De verdachte is gearresteerd en aangeklaagd, zo bleek volgens Amerikaanse media tijdens een persconferentie van de politie. Hij zou betrokken zijn geweest bij de schietpartij vorige maand op een feestje bij een bowlingbaan in Texas.

Er ontstond een ruzie, waarna iemand het vuur opende en Takeoff werd geraakt door een kogel. Hij overleefde dat niet. Twee andere personen liepen lichte verwondingen op.

Ontdek meer