Lidl lanceert heerlijke zomercollectie (inclusief zwembroeken)

Karen Luiken-11 juli 2021 om 07:14

Zodra de scholen hun deuren sluiten, opent de zomer de poorten naar een hemels paradijs. Eindelijk: we kunnen genieten van een lange, welverdiende vakantie. Met zon, zee, strand, cocktails en gezelligheid. Het enige wat in dit rijtje nog mist, zijn geschikte outfits waarmee jij de komende weken de shine kunt pakken.

Deze zomer geniet je in Lidl-stijl aan het zwembad of op het strand. De winkelketen lanceert twee fantastische zwembroeken, die natuurlijk gepaard gaan met de bekende Lidl-kleuren. Hetzelfde geldt voor een vijftal slippers; drie voor de mannen, twee voor de dames. Ook deze zijn voorzien van kleuren als blauw, geel, zwart en rood. Het ene exemplaar is wat feller dan de ander.

Om de collectie helemaal compleet te maken, verkoopt Lidl ook nog drie katoenen T-shirts en net zoveel sweatshorts. Het goedkoopste product gaat voor nog geen drie euro de (digitale) deur uit. De broeken zijn met een prijskaartje van vijf euro het duurst.

1
2
3
4

Timothée Chalamet lanceert eerste eigen hoodie

Dieter Blarinckx-23 december 2021 om 07:19

De Frans-Amerikaanse acteur Timothée Chalamet heeft via zijn eigen instagram bekendgemaakt dat hij een eigen hoodie lanceert. Die hoodie is een samenwerking met Haider Ackermann.

De hoodie komt er niet zomaar, want Timothée en Haider wilden al langer samen iets doen maar vonden nooit de juiste opportuniteit. In augustus hoorden de twee over de humanitaire crisis in Afghanistan, waarna ze de koppen even bij mekaar staken. De volledige opbrengst van de hoodie gaat 100% naar Afghanistan Libre, een organisatie die zich ter plaatste inzet voor de getroffenen van de crisis.

De witte hoodie is in twee maten beschikbaar, in medium en large. Voor één exemplaar betaal je zo'n 175 euro. Meer info kan je hier vinden.

Superga en Hailey Bieber brengen nieuwe schoenencollectie uit en TAGMAG mag er twee paar weggeven!

Lola Obasuyi Van Acker-15 december 2021 om 16:00

Al sinds 1911 voorziet Superga de wereld van stijlvolle tennissneakers. Met hun laatste campagne onderstreept het Italiaanse label nog maar eens waarom zij de kroon spannen als het aankomt op tijdloze sneakers. Ze sloegen de handen in elkaar met fashion icoon Hailey Bieber.

Het 24-jarige model staat bij velen bovenaan hun Pinterest-bord en is daarom ook de perfecte keuze voor deze effortless chic en tomboy collectie. We kennen het merk vooral van de botjes met rubberen zool maar daar stopt het niet bij! Hailey en Superga brachten ook een hippe regenlaars uit en daar mogen wij twee paar van weggeven! Ontdek hier de gehele collectie!

Wil jij kans maken op zo'n paar regenlaarzen? Doe dan mee aan onderstaande give-away en wie weet stap jij binnenkort in stijl door de regen!

Ontdek meer