Lidl lanceert heerlijke zomercollectie (inclusief zwembroeken)

Karen Luiken-11 juli 2021 om 07:14

Zodra de scholen hun deuren sluiten, opent de zomer de poorten naar een hemels paradijs. Eindelijk: we kunnen genieten van een lange, welverdiende vakantie. Met zon, zee, strand, cocktails en gezelligheid. Het enige wat in dit rijtje nog mist, zijn geschikte outfits waarmee jij de komende weken de shine kunt pakken.

Deze zomer geniet je in Lidl-stijl aan het zwembad of op het strand. De winkelketen lanceert twee fantastische zwembroeken, die natuurlijk gepaard gaan met de bekende Lidl-kleuren. Hetzelfde geldt voor een vijftal slippers; drie voor de mannen, twee voor de dames. Ook deze zijn voorzien van kleuren als blauw, geel, zwart en rood. Het ene exemplaar is wat feller dan de ander.

Om de collectie helemaal compleet te maken, verkoopt Lidl ook nog drie katoenen T-shirts en net zoveel sweatshorts. Het goedkoopste product gaat voor nog geen drie euro de (digitale) deur uit. De broeken zijn met een prijskaartje van vijf euro het duurst.

1
2
3
4

Sneakerness A'dam: waarom draag je die sneaker?

Simon Smetryns-17 september 2021 om 14:30

TAGMAG Lifestyle Insider Simon Wauman trok afgelopen weekend naar Sneakerness in Amsterdam en vroeg de bezoekers wat ze mooi vinden aan de sneaker die ze aanhebben om naar de beurs te komen.

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Ontdek meer