RuPaul kondigt ‘Secret Celebrity Drag Race’ aan!

Dieter Blarinckx-19 juli 2022 om 16:47

Shantay you stay! RuPaul verovert ondertussen de ganse wereld met zijn succesformule 'Drag Race', maar kondigde zopas ook het gloednieuwe 'RuPaul's Secret Celebrity Drag Race' aan!

Eigenlijk gaat het al om het tweede seizoen van het format, maar ze hebben het over een heel andere boeg gegooid dan twee jaar geleden!

Negen bekende persoonlijkheden werden immers door drie Drag-legendes (Brooke Lynn Hytes, Jujubee en Monet X Change) getransformeerd naar ware Drag Queens. Het is aan de jury - en het publiek - om te raden welke celebrity achter welke Drag Queen schuilt. En dat gebeurt tijdens een heuse show.

De nieuwe show zal te streamen zijn via VH1 in de Verenigde Staten. Of bij ons Netflix de rechten zal verkrijgen, is helaas nog niet geweten.

Check hier alvast de aankondiging:

Lief van Sieg de Doncker vervoegt cast 'Familie'

Karen Luiken-31 januari 2023 om 07:29

De ‘Familie’-cast krijgt er vanaf aanstaande maandag een nieuw gezicht bij. Maureen Vanherberghen, de partner van Sieg De Doncker, kruipt in de huid van inspecteur Marlies Kennis.

Maureen en Sieg zijn in real life een setje, maar worden ook in de soap aan elkaar verbonden. Marlies, het personage van Maureen, gaat zich namelijk bezighouden met de verdwijning van Koen Peyskens, een personage dat gespeeld wordt door Sieg.

Marlies is voor het eerst te zien wanneer Véronique besluit om Koen aan te geven bij de politie. Ze komt vertellen dat hij een grote som geld van haar heeft gestolen en hoopt met deze klacht haar eigen hachje te kunnen redden.

“Soms nemen ze het woord 'Familie' heel letterlijk als ze iemand in gedachten hebben voor een rol”, zegt Maureen. “Als je de fictieve moord mag gaan oplossen van je lief in real life, ja, dan kan je gewoon niet weigeren.”

Noah Schnapp heeft goed nieuws voor fans 'Stranger Things'

Karen Luiken-31 januari 2023 om 06:00

Fans wachten in spanning op het vijfde seizoen van ‘Stranger Things’. Niemand weet wanneer we het precies kunnen verwachten, maar volgens Noah Schnapp zijn de voorbereidingen in ieder geval in volle gang. Hij heeft onthuld dat de opnames binnenkort van start gaan.

Noah, die Will Byers speelt in de serie, heeft tijdens een Instagram Live-sessie een aantal vragen van fans beantwoord. Eén daarvan was of de acteur in de knoei zou komen met school vanwege opnames van ‘Stranger Things’. Hij antwoordde daarop dat het geen probleem zou zijn, omdat hij school in mei afrondt en de opnames dan pas beginnen.

Een maand of drie vier. Zolang duurt het dus voordat de camera’s gaan draaien. Het eindresultaat komt naar verwachting ergens in 2024 naar Netflix.

Ontdek meer