Justin Bieber hervat tour na gezichtsverlamming

Karen Luiken-19 juli 2022 om 15:39

Het gaat langzaam maar zeker steeds beter met Justin Bieber. De zanger moest een paar weken geleden noodgedwongen zijn tournee uitstellen vanwege een halve gezichtsverlamming, maar maakt inmiddels bekend eind deze maand zijn shows weer te hervatten.

Het was in juni dat The Biebs bekendmaakte te kampen met het Ramsay Hunt-syndroom, een aandoening waardoor de rechterkant van zijn gezicht verlamd raakte. De zanger kon tijdelijk niet optreden en stelde daarom zijn wereldtournee uit.

Hij heeft een paar weken flink aan zijn herstel gewerkt en is inmiddels aan de betere hand. Het gaat zelfs zo goed met Justin, dat hij op 31 juli weer op het podium in Italië zal staan. “Justin blijft de best mogelijke medische zorg ontvangen, is optimistisch over zijn herstel en kijkt ernaar uit om weer op pad te gaan en later deze zomer op te treden voor zijn fans in het buitenland”, klinkt het in een verklaring.

Na Italië reist Justin verder door Europa, Zuid-Amerika, Azië en Australië. De data van zijn verplaatste Noord-Amerikaanse shows moeten nog worden bevestigd.

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Maisie Williams van GOT koos opnieuw voor een gewaagd kapsel

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 13:45- Foto:

Instagram Maisie Williams

De Britse actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in HBO-serie Game of Thrones. Daarin vertolkt ze de rol van de stoere Aria Stark. Ook in het echte leven lijkt Maisie best stoer te zijn en dat toont ze aan de wereld met gedurfde kapsels.

Ze gaf haar haar al verschillende kleuren, bleekte haar wenkbrauwen maar deze keer gaat Maisie een hele andere kant op. De Britse actrice koos dit keer voor een frisse look en dat mag je letterlijk nemen, want ze heeft haar haren afgeschoren! Dat toont ze in een post op haar Instagram account. Fans zijn alvast erg enthousiast en wij ook, you rock girl!

Ontdek meer