Justin Bieber hervat tour na gezichtsverlamming

Karen Luiken-19 juli 2022 om 15:39

Het gaat langzaam maar zeker steeds beter met Justin Bieber. De zanger moest een paar weken geleden noodgedwongen zijn tournee uitstellen vanwege een halve gezichtsverlamming, maar maakt inmiddels bekend eind deze maand zijn shows weer te hervatten.

Het was in juni dat The Biebs bekendmaakte te kampen met het Ramsay Hunt-syndroom, een aandoening waardoor de rechterkant van zijn gezicht verlamd raakte. De zanger kon tijdelijk niet optreden en stelde daarom zijn wereldtournee uit.

Hij heeft een paar weken flink aan zijn herstel gewerkt en is inmiddels aan de betere hand. Het gaat zelfs zo goed met Justin, dat hij op 31 juli weer op het podium in Italië zal staan. “Justin blijft de best mogelijke medische zorg ontvangen, is optimistisch over zijn herstel en kijkt ernaar uit om weer op pad te gaan en later deze zomer op te treden voor zijn fans in het buitenland”, klinkt het in een verklaring.

Na Italië reist Justin verder door Europa, Zuid-Amerika, Azië en Australië. De data van zijn verplaatste Noord-Amerikaanse shows moeten nog worden bevestigd.

Sylvester Stallone lanceert eigen realityreeks

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:34

Goed nieuws voor de fans van Sylvester Stallone! Wie dacht het allemaal gezien te hebben van de 76-jarige legendarische acteur, kan binnenkort maar beter voor het scherm gaan zitten. De levende legende en zijn familie openen hun huis en leven voor de camera's van MTV Entertainment Studios.

In 'The Family Stallone' kan je acht afleveringen lang de avonturen van Sylvester, zijn vrouw Jennifer en dochters Sophia, Sistine en Scarlet volgen.

"Deze nieuwe serie met Stallone's drie dochters, vrouw en hijzelf biedt een zitplaats aan de tafel van één van Hollywoods meest beroemde families", staat te lezen in het persbericht. Een exacte releasedatum is er nog niet, maar deze lente zou de serie te zien moeten zijn.

Vanessa Hudgens is verloofd

Joyce Vander Auwera-03 februari 2023 om 22:00

Na een relatie van drie jaar, stappen actrice Vanessa Hudgens (34) en honkballer Cole Tucker (26) binnenkort in het huwelijksbootje. Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite 'TMZ'.

Het koppel heeft elkaar voor het eerst ontmoet tijdens een meditatiesessie op Zoom. “Het was heel random, maar hij is gewoon perfect voor mij”, vertelde de Amerikaanse actrice daarover.

Sinds 2020 is het duo onafscheidelijk, ze delen regelmatig liefdevolle foto's met elkaar op sociale media. Volgens 'TMZ' heeft Cole in november 2022 een huwelijksaanzoek gedaan, tijdens de romantische reis van het paar naar Parijs.

Hudgens was eerder vier jaar samen met Zac Efron, die ze leerde kennen tijdens de opnames van de populaire 'High School Musical' films. Een jaar later kreeg ze een relatie met 'Elvis'-ster Austin Butler, die duurde maar liefst negen jaar.

Ontdek meer