Headliner cancelt optreden op Pukkelpop

Karen Luiken-19 juli 2022 om 05:26

Pukkelpop heeft geen goed nieuws voor fans van Limp Bizkit. De groep heeft zijn volledige tournee door Europa en het Verenigd Koninkrijk geannuleerd en komt dus ook niet langs bij festival.

De reden van de annulering heeft alles te maken met gezondheidsproblemen van frontman Fred Durst. “Vanwege persoonlijke gezondheidsproblemen en op basis van medisch advies van mijn persoonlijke arts om onmiddellijk te stoppen met toeren, zal Limp Bizkit helaas zijn Britse en Europese tournee moeten uitstellen”, aldus de rockband in een verklaring. “We bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit kan veroorzaken voor onze trouwe fans, promotors en ondersteunend personeel.”

Limp Bizkit zou eigenlijk op zaterdag 20 augustus optreden bij Pukkelpop. Het is nog niet bekend wie de groep als headliner gaat vervangen.

Viktor Verhulst & Kobe Ilsen draaien op Tomorrowland

Dieter Blarinckx-30 januari 2023 om 17:12

Goed nieuws voor het opkomende dj-duo Viktor & Kobe, want zij hebben zopas goed nieuws gekregen en bekendgemaakt: ze zullen immers draaien op de aankomende editie van Tomorrowland!

Het duo, dat bestaat uit Viktor Verhulst en Kobe Ilsen, kondigde het nieuws zelf aan via hun sociale media:

“Dus dit gebeurde net”, luidt de caption bij de post.

De twee zullen tijdens het tweede weekend van het festival, op zondag 30 juli te zien zijn in The Smash House-zone.

Succes allebei!

Stormloop op Belgische Tomorrowland-tickets

Dieter Blarinckx-28 januari 2023 om 16:50

Was jij van plan om deze zomer naar Tomorrowland te gaan, maar heb je geen tickets kunnen bemachtigen? Dan ben je zeker niet alleen. De voor het Belgische publiek voorbehouden tickets voor de volgende editie van Tomorrowland, zijn volledig uitverkocht.

"De Belgische tickets voor Tomorrowland 2023 waren op 20 minuten de deur uit", laat de organisatie weten. Belgen kregen een dag vroeger de kans om tickets te kopen, maar die waren dus in amper 20 minuten de deur uit. Nu is het de beurt aan de internationale gasten.

Tomorrowland zal dit jaar weer twee weekends doorgaan: van 21 tot 23 juli en van 28 tot 30 juli.

Ontdek meer