GoT-acteur krijgt belangrijke rol in 'Hunger Games'-prequel

Karen Luiken-19 juli 2022 om 04:55

De in de maak zijnde ‘Hunger Games’-prequel krijgt er naar verluidt een zeer gewaardeerd castlid bij. Bronnen vertellen tegen Deadline dat Peter Dinklage, bekend van ‘Game of Thrones’, een rol krijgt in ‘The Ballad of Songbirds & Snakes’.

De acteur gaat Casa Highbottom spelen, decaan van de Academy. Hij schittert naast grote namen als Tom Blyth die de jonge Coriolanus gaat vertolken, en Rachel Zegler die in de huid kruipt van Lucy Gray Baird.

“De decaan van Highbottom is een van de machtigste mensen uit het leven van Snow”, zegt regisseur Francis Lawrence over de rol van Dinklage. “Als het strenge en wraakzuchtige gezicht van de spelen, bepaalt hij de regels die elk aspect van het lot van Coriolanus zullen bepalen. Ik ben heel blij dat Peter hem tot leven zal brengen.”

‘Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes’ wordt verwacht in november 2023.

Nieuwe trailer voor 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'

Simon Smetryns-20 september 2023 om 14:05

Vanaf 15/11 kan je in de bioscoop gaan kijken naar 'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes'!

Lionsgate lanceerde vandaag nog een nieuwe trailer en oooh wat kijken we uit naar deze film!

Nieuwe romcom 'Love At First Sight' vanaf nu te zien

Karen Luiken-16 september 2023 om 08:02

Fan van de ‘To All The Boys’-reeks? Dan ga je dit ook leuk vinden. Netflix heeft de gloednieuwe film ‘Love At First Sight’ online gezet, een romcom die in het leven is geroepen door de makers van ‘To All The Boys’.

‘Love At First Sight’ gaat over Hadley, die naar Londen wil om de bruiloft van haar vader bij te wonen. Maar als ze op het vliegveld in New York aankomt, mist ze haar vliegtuig en leert ze op toevallige wijze haar droomman Oliver kennen. Er ontstaat meteen een band. Een lange nacht samen in het vliegtuig gaat in een oogwenk voorbij, maar bij de landing op Heathrow worden de twee van elkaar gescheiden en elkaar terugvinden in de chaos lijkt onmogelijk. Zal het lot tussenbeide komen en deze stoelmaatjes zielsverwanten worden?

De hoofdrollen worden gespeeld door Haley Ru Richardson (bekend van ‘The White Lotus’) en Ben Hardy.

Ontdek meer