GoT-ster Emilia Clarke mist deel van hersenen

Karen Luiken-18 juli 2022 om 05:36

Emilia Clarke heeft een heftige onthulling gedaan. De ‘Game of Thrones’-ster blijkt een deel van haar hersenen te missen nadat ze twee aneurysma’s had opgelopen.

Een aneurysma is een uitstulping in een bloedvat die veroorzaakt wordt door een zwakte in een bloedvatwand. Emilia kreeg er voor het eerst eentje in 2011 en kampte er twee later opnieuw mee.

De aandoening is gevaarlijk en het had veel slechter af kunnen lopen, maar Emilia kon geopereerd worden en is inmiddels hersteld. “Het is bijzonder dat ik nog kan praten en mijn leven volledig normaal kan leiden zonder enige gevolgen”, zegt Emilia. “Ik behoor tot de zeer kleine minderheid van de mensen die dit overleeft.”

Van Emilia’s hersenen ontbreekt door de aneurysma’s nu een flink deel. “Ik moet er eigenlijk altijd een beetje om lachen.”

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer