Lizzo gelooft niet in monogamie

Karen Luiken-18 juli 2022 om 04:53

Lizzo mag dan wel een relatie hebben met Myke Wright, in monogamie gelooft ze niet. Dat heeft ze verteld in ‘Breakfast Club Power’.

“Een traditionele relatie van tien jaar schrikt me af, maar ik kan wel voor altijd van iemand houden”, aldus Lizzo, wiens echte naam Melissa Viviane Jefferson is. “Ik vind monogamie een beetje claustrofobisch omdat er allemaal regels aan verbonden zijn. Een liefdesrelatie hoeft wat mij betreft niet monogaam te zijn of regels te bevatten.”

Monogaam is Lizzo dus niet. Polyamorous - waarbij je openstaat voor het hebben van meerdere relaties tegelijk - zou ze zichzelf ook niet noemen. Want, zegt ze: “Daar zitten nog steeds regels aan vast. Ik wil geen regels.”

Toch betekent dat volgens de zangeres niet dat ze het bed induikt met andere mensen. “Er zijn gewoon geen verwachtingen. Alles draait om de liefde.”

Acid en Enzo Knol gaan met de billen bloot

Dieter Blarinckx-02 februari 2023 om 20:01- Foto:

Instagram - @enzoknol

YouTubers en content creators Acid en Enzo Knol zijn momenteel samen aan het genieten van een skiverlof. En dat de twee het gezellig hebben samen, bewijst hun gezamenlijke post op insta eens te meer!

Op sociale media dropten de twee online persoonlijkheden namelijk een foto waar veel van hun volgers het zéér warm van krijgen. Zowel Acid als Enzo trokken hun broek af en poseerden met blote billen tussen de bergen van het skigebeid Nassfeld.

"Tijd om de blote billen traditie terug te brengen 🍑 En waarom dan niet samen met @vandergunstnathan 💪🏼", klinkt het bij de foto.

Enjoy the trip guys!

Clémentine Caron wint een Jamie-award

Joyce Vander Auwera-02 februari 2023 om 12:44

Gisteravond was het De Jamies, de Vlaamse online video awards die jaarlijks uitgereikt worden tijdens Filmfestival Oostende. De beste online videomakers van het moment strijden om een gouden duim in verschillende categorieën. De Jamies eert de Vlaamse creatievelingen die coole videocontent maken op YouTube, TikTok, Twitch en Instagram.

TAGMAG Insider Clémentine heeft een Jamie-award gewonnen voor 'beste opkomend talent'! We zijn heel trots op onze jongste telg, dikke proficiat!

TAGMAG Insiders Jamie-Lee Six en Jaël Ost waren ook genomineerd, helaas grepen zij net naast een award. Jaël kreeg, meer dan terecht, een podiumplaats in de categorie 'beste lifestyle'. Sowieso zijn wij trots op al onze Insiders en zijn zij allen onze number ones, you do YOU en supergoed bezig! 😍

Ontdek meer