Lizzo gelooft niet in monogamie

Karen Luiken-18 juli 2022 om 04:53

Lizzo mag dan wel een relatie hebben met Myke Wright, in monogamie gelooft ze niet. Dat heeft ze verteld in ‘Breakfast Club Power’.

“Een traditionele relatie van tien jaar schrikt me af, maar ik kan wel voor altijd van iemand houden”, aldus Lizzo, wiens echte naam Melissa Viviane Jefferson is. “Ik vind monogamie een beetje claustrofobisch omdat er allemaal regels aan verbonden zijn. Een liefdesrelatie hoeft wat mij betreft niet monogaam te zijn of regels te bevatten.”

Monogaam is Lizzo dus niet. Polyamorous - waarbij je openstaat voor het hebben van meerdere relaties tegelijk - zou ze zichzelf ook niet noemen. Want, zegt ze: “Daar zitten nog steeds regels aan vast. Ik wil geen regels.”

Toch betekent dat volgens de zangeres niet dat ze het bed induikt met andere mensen. “Er zijn gewoon geen verwachtingen. Alles draait om de liefde.”

Voormalig Fifth Harmony-zangeres Normani komt met soloalbum

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:47

Normani komt met haar eerste soloalbum. Dat nieuws deelt de 27-jarige voormalige zangeres van Fifth Harmony via Instagram.

“Terwijl ik dit typ, ben ik aan het huilen”, schrijft Normani bij de aankondiging. De artiest deelt een foto van haar cover en laat weten dat de plaat ‘Dopamine’ gaat heten. In een andere post maakt ze bekend dat fans het werk binnenkort op een vrijdag kunnen verwachten, maar een exacte releasedatum is er nog niet. “Ik heb er zes jaar aan gewerkt.”

Normani ging solo nadat Fifth Harmony in 2018 uit elkaar ging. De zangeres bracht sindsdien al meerdere singles uit, maar van een eigen plaat kwam het nog niet. ‘Dopamine’ wordt haar eerste soloalbum.

Nieuw album Billie Eilish is klaar

Karen Luiken-22 februari 2024 om 07:20

Billie Eilish heeft groot nieuws voor haar fans. De zangeres maakt via Instagram bekend dat haar nieuwe album eindelijk af is.

“Mijn album is gemasterd”, schrijft Billie bij een reeks foto's van zichzelf. Daarmee bedoelt de zangeres dat de nummers op haar plaat zijn afgewerkt. ‘Mastering’ betekent namelijk het achteraf bewerken van een eindmix op het gebied van volume en kleur.

Het album, waarvan de titel en releasedatum nog niet bekend zijn, wordt de opvolger van de uit 2021 afkomstige plaat ‘Happier Than Ever’. Het wordt het derde studioalbum van Billie.

Ontdek meer