Jennifer Lopez en Ben Affleck getrouwd

Karen Luiken-18 juli 2022 om 04:46

Het is officieel. Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn in het huwelijksbootje gestapt. De twee hebben elkaar afgelopen weekend in het geheim het jawoord gegeven. Dat meldt CNN.

Jennifer en Ben trouwden zaterdag tijdens een intieme ceremonie in Las Vegas. Zij droeg een jurk uit een oude film, hij een jas uit zijn kast. “We lazen onze eigen geloften in de kleine kapel en gaven elkaar de ringen die we de rest van ons leven zullen dragen”, schreef Jennifer na afloop van de trouwerij in een brief. “Het was de best mogelijke bruiloft die we ons hadden kunnen voorstellen.

JLo en Ben ontmoetten elkaar dik twintig jaar geleden op de set van de romcom ‘Gigli’. Ze kregen een relatie, verloofden zich in november 2002 en gingen vervolgens in 2004 uit elkaar. Zeventien jaar later vonden ze elkaar opnieuw. In april ging Ben voor de tweede keer op een knie voor Jennifer.

Jaimie Vaes weer verliefd

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 04:55

Het gaat stukken beter met Jaimie Vaes. De realityster heeft zich na de breuk met Lil Kleine lange tijd op zichzelf en haar zoontje gefocust, maar heeft inmiddels weer ruimte voor een nieuwe liefde. Ze is verliefd!

Jaimie heeft een nieuwe man leren kennen. Of nou ja, nieuw... Ze kent hem al twaalf jaar, maar de vonken zijn nu pas overgesprongen. “Ik vind hem heel erg leuk”, zegt ze in een gesprek met RTL Boulevard. De gelukkige in kwestie: dj en modeondernemer Afshin Momadi.

“We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij", legt Jaimie uit. "Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Ontdek meer