Hebben: bouwsets van ‘F.C. De Kampioenen’

Dieter Blarinckx-17 juli 2022 om 16:26

Vorig jaar kreeg een van de meest succesvolle en geliefde tv-series aller tijden, ‘F.C. De Kampioenen’ al een Monopoly-variant, maar nu worden er ook heuse bouwsets gedropt!

Dit najaar kan je beginnen bouwen aan je eigen versie van deze twee iconische sets: de Tribune en het Veld. De set ‘De Tribune’ telt zo’n 122 blokjes en telt vier figuurtjes: DDT, Pol, Marcske en Boma. De set ‘Het Veld’ telt dan zo’n 283 blokjes en hier kan je je favoriete pottenstampers het tegen elkaar laten opnemen op het gekende veld van de serie. En het allerleukste? Beide sets zijn compatibel met LEGO, je kan er dus legoblokjes aan- of bijbouwen.

Per set zal je zo’n 19,99 euro betalen en het is de bedoeling dat de collectie steeds uitgebreid kan worden met nieuwe sets.

Meer info over waar de sets net te koop zullen zijn, zal ongetwijfeld snel volgen!

‘Homo Universalis’ wordt apart programma

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 17:27

Wie vaak naar het VRT-programma ‘Iedereen Beroemd’ kijkt, kent vast de rubriek ‘Homo Universalis’ wel. Maar die rubriek groet nu uit naar een volwaardig, eigen programma!

Vanaf 27 augustus kan je bij VRT kijken naar het op-zichzelf-staande-programma ‘Homo Universalis’. Het meeste in het programma blijft hetzelfde als de gelijknamige rubriek in ‘Iedereen Beroemd’. De opdrachten zijn simpel en herkenbaar, er zijn nog steeds honderd deelnemers en ook de iconische locatie, de luidsprekerstem van Walter Grootaers en de rode luidsprekers vormen nog steeds de achtergrond van het spel.

Toch heeft VRT ook voor wat nieuwigheden gezorgd. Denk aan een leuke babbelbox, onverwachte wendingen en wordt het gekende format van één afvaller per proef niet meer altijd gevolgd.

‘Homo Universalis’, vanaf 27 augustus bij VRT!

'Tien om te Zien' keert ook volgend jaar terug!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 13:10

Goed nieuws voor de kijkers van het populaire VTM-programma 'Tien om te Zien' want ook volgend jaar komt er een nieuw seizoen!

Eerder deze week werd de laatste show van dit jaar opgenomen op het strand van Westende, maar op datzelfde moment maakte VTM héél leuk nieuws bekend: 'Tien om te Zien' keert volgend jaar opnieuw terug!

"Wauw, wauw, WAUW 🤩✨ Dat het maar snel volgend jaar is! Bedankt Westende 💕", klinkt het bij hun aankondiging op sociale media.

'Tien om te Zien' is een Vlaamse, spectaculaire muziekshow op het strand van Westende. Van hitparades en oude klassiekers tot grote internationale artiesten: verwacht je aan vuurwerk op het iconische podium!

Dus ook volgend jaar méér 'Tien om te Zien' in Vlaanderen!

Ontdek meer