Zo ziet de nieuwe rollercoaster in Avengers Campus eruit!

Dieter Blarinckx-17 juli 2022 om 15:15

Vorig weekend werd de gloednieuwe themazone Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park feestelijk geopend voor pers en genodigden. Ondertussen werd de zone ook geopend voor jaarpashouders en verschijnen nu ook de eerste recensies en video's over het nieuwe gebied.

In Avengers Campus stap je als het ware binnen in de wondere superheldenwereld van Marvel als nieuwe rekruut van de Avengers. Binnen Avengers Campus kan je twee nieuwe attracties ontdekken: 'Spider-Man W.E.B. Adventure' en 'Avengers Assemble: Flight Force'. En van die laatste hebben we nu ook de eerste beelden binnen!

"Help Marvel-legendes Iron Man en Captain Marvel om de wereld te redden van een intergalactische dreiging in deze hyperspannende attractie", klinkt het op de website van Avengers Campus.

De attractie is eigenlijk een renovatie en herwerking van de 'Rock 'n Rollercoaster featuring Aerosmith'. De lay-out van de coaster bleef hetzelfde, maar de ganse omgeving (en thema) veranderde drastisch.

Check de beelden hieronder:

LEGO lanceert meest imposante 'Harry Potter'-set ooit!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 06:47

Potterheads, deze is voor jullie! LEGO heeft namelijk een nieuwe 'Harry Potter'-set aangekondigd waar je weer uren plezier aan gaat hebben!

Binnenkort lanceren ze immers de bekende Hogwarts Express, de trein die de leerlingen veilig op Hogwarts brengt. En deze nieuwe set is de duurste en meest imposante 'Harry Potter'-set tot nu toe! Met maar liefst 5129 steentjes bouw je een 118 centimeter lange trein, die ook nog eens 26 centimeter hoog is.

Daarnaast krijg je er ook nog eens 20 minifiguurtjes bij én kan je ook het iconische Perron 9¾ bouwen! Zowel de trein als het perron zitten trouwens boordevol details!

Prijskaartje: 499,99 euro. De nieuwe set zal vanaf 31 augustus te koop zijn, maar kan je nu alvast pre-orderen via de website van LEGO.

Check hieronder al een kleine introductievideo:

Disney+ krijgt goedkoper abonnement met reclames

Karen Luiken-11 augustus 2022 om 05:13- Foto:

Photo by Mika Baumeister on Unsplash

Disney+ komt over een paar maanden met een nieuw abonnement dat goedkoper zal zijn dan het huidige, maar wel reclames zal bevatten. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt.

Wie het niet erg vindt om tussen films en series door reclame te zien, kan vanaf december voor een nieuwe abonnementsvorm kiezen. Die zal goedkoper zijn dan het reguliere abonnement, dat binnenkort duurder gaat worden. In de Verenigde Staten zal de advertentievrije versie 10,99 dollar per maand gaan kosten en het abonnement met reclame 7,99 dollar per maand. Verschil in kosten: 3 dollar.

Disney+ is niet het enige streamingsbedrijf met deze plannen. Netflix kondigde eerder ook al aan in 2023 een goedkopere abonnementsvorm met advertenties te willen lanceren.

Ontdek meer