Zo ziet de nieuwe rollercoaster in Avengers Campus eruit!

Dieter Blarinckx-17 juli 2022 om 15:15

Vorig weekend werd de gloednieuwe themazone Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park feestelijk geopend voor pers en genodigden. Ondertussen werd de zone ook geopend voor jaarpashouders en verschijnen nu ook de eerste recensies en video's over het nieuwe gebied.

In Avengers Campus stap je als het ware binnen in de wondere superheldenwereld van Marvel als nieuwe rekruut van de Avengers. Binnen Avengers Campus kan je twee nieuwe attracties ontdekken: 'Spider-Man W.E.B. Adventure' en 'Avengers Assemble: Flight Force'. En van die laatste hebben we nu ook de eerste beelden binnen!

"Help Marvel-legendes Iron Man en Captain Marvel om de wereld te redden van een intergalactische dreiging in deze hyperspannende attractie", klinkt het op de website van Avengers Campus.

De attractie is eigenlijk een renovatie en herwerking van de 'Rock 'n Rollercoaster featuring Aerosmith'. De lay-out van de coaster bleef hetzelfde, maar de ganse omgeving (en thema) veranderde drastisch.

Check de beelden hieronder:

'Ex On The Beach: Double Dutch' keert deze lente terug

Karen Luiken-28 maart 2023 om 14:39

Who’s ex is next? Die vraag verschijnt binnenkort weer regelmatig op je beeldbuis. ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een nieuw seizoen.

Dat nieuws maakt zender MTV bekend via een post op social media. “Het aftellen naar het nieuwe seizoen kan beginnen”, zo klinkt het. “Ook dit jaar hebben wij weer acht hete Nederlandse en Vlaamse singles naar de zon gestuurd voor een helvakantie. Een voor een zullen onze singles hun exen onder ogen moeten komen. Dit kan maar één ding betekenen: heel veel drama.”

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 14 mei om 22.00 uur uitgezonden. Daarna volgt er iedere zondag een nieuwe aflevering. De kans dat we daarin een aantal oude bekenden terug gaan zien, is sterk aanwezig. Volgens de geruchten maakt zowel Elias (de man met de ketting, je kent hem vast nog wel) als voormalig ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever een opwachting.

Derde seizoen 'The Kardashians' heeft releasedatum

Karen Luiken-28 maart 2023 om 08:00

Disney+ heeft met een nieuwe teaser de releasedatum van het derde seizoen van ‘The Kardashians’ onthuld. Het vervolg van de populaire realityreeks gaat op 25 mei in première.

In ‘The Kardashians’ nodigen Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie de kijkers uit in hun leven terwijl ze het moederschap, co-ouderschap en het opbouwen van hun eigen imperium bestuderen. Hun band wordt op de proef gesteld en er ontstaan spanningen, maar als familie doorstaan ze elke storm.

Het derde seizoen ‘The Kardashians’ verschijnt in verschillende delen op Disney+. De eerste aflevering is vanaf 25 mei te zien, daarna volgt er iedere donderdag een nieuwe aflevering.

Ontdek meer