Hier kun je zwemmen in bad vol rode wijn

Karen Luiken-17 juli 2022 om 11:12

Er is slechts één ding dat beter is dan een glas rode wijn na een zware werkdag: een heel zwembad dat gevuld is met rode wijn. In Japan vind je zo’n attractie. Daar bevindt zich het Yunessun Spa Resort waar je jezelf onder kunt dompelen in je favoriete druivendrankje.

Het themapark heeft volgens Tyla gigantische bubbelbaden die gevuld zijn met Merlot en Bordeaux. Niet alleen een fantastische traktatie voor je smaakpapillen, het schijnt ook nog eens goed te zijn voor je huid. Als we de creatieve breinen achter het resort mogen geloven, zit er namelijk een stofje in dat je er jeugdiger uit kan laten zien.

Naast de met drank gevulde bubbelbaden is de spa ook voorzien van bubbelbaden met koffie, sake en groene thee. De één kan vermoeidheid verminderen, de ander zorgt voor een verbeterde bloedsomloop.

Wanneer gaan we?

Dit weekend was het WK surfen voor honden in de VS

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 09:00- Foto:

Instagram worlddogsurfing

Het voorbije weekend was het in de Verenigde Staten het Wereld Kampioenschap surfen voor honden, dat ging door in de Amerikaanse staat Californië. De surfwedstrijd vindt jaarlijks plaats en zorgt elke keer voor leuke beelden.

De 'World Dog Surfing Championships'-competitie is een jaarlijkse surfwedstrijd in Californië. De deelnemende honden worden op basis van hun grootte opgedeeld in verschillende categorieën en ze worden beoordeeld door een professionele jury.

Ze mogen hulp inschakelen van hun baasje maar de belangrijkste criteria zijn: zelfvertrouwen tonen, de lengte van de gold die ze nemen én vooral hoeveel plezier ze erbij hebben. De winnaar van dit jaar is de 10-jarige reddingshond Fait.

Instagram: worlddogsurfing

Zin in een ijsje dat smaakt naar Ketchup of Sojasaus?

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:45- Foto:

The Ice Cream Project

"Goedemiddag, voor mij graag een hoorntje met een bolletje Mosterd en een bolletje Havermout alstublieft!" Dit is iets wat je waarschijnlijk niet snel zal bestellen maar in Londen is het wel degelijk een ding. The Ice Cream Project is een ijssalon met 14 gekke smaken.

Het klinkt niet echt smakelijk, een ijsje met mayonaisesmaak. Maar toch is deze gekke pop-up-store erg populair in het Verenigd Koninkrijk. Mensen willen namelijk maar al te graag in een lange rij staan om zo'n ijsje te bestellen. De oprichtster Anya Hindmarch heeft alle smaken gelinkt aan haar accessoirecollectie. De Britse modeontwerpster werkt graag met logo's van iconische voedingsmerken zoals Heinz en Kellogg's.

Ontdek zelf de 14 vreemde smaken op de website van The Ice Cream Project of ga zelf eens proeven in Londen. De pop-up-store staat er nog tot 28 augustus.

Ontdek meer