Actiefiguren met je eigen gezicht zijn nu een ding!

Dieter Blarinckx-17 juli 2022 om 09:07

Er altijd van gedroomd om een actiepop van jezelf te hebben? Een Barbie of een Action Man met jouw eigen gezicht had het spelen vroeger waarschijnlijk véél leuker gemaakt! Maar nu kan het dus écht!

Speelgoedgigant Hasbro lanceerde zopas namelijk de Hasbro Selfie Series waarmee je je eigen gezicht 3D laten printen op een actiefiguur. Het werkt heel simpel: kies je franchise (Marvel of Star Wars bijvoorbeeld), stuur een selfie in en Hasbro doet de rest!

Helaas moeten we hier in Europa nog even wachten op deze leuke service. Voorlopig is de Hasbro Selfie Series enkel beschikbaar in de Verenigde Staten. Maar gezien het geweldige succes van de gepersonaliseerde figuren in Amerika, zal het niet lang duren vooraleer deze naar het Europese vasteland trekken.

LEGO lanceert meest imposante 'Harry Potter'-set ooit!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 06:47

Potterheads, deze is voor jullie! LEGO heeft namelijk een nieuwe 'Harry Potter'-set aangekondigd waar je weer uren plezier aan gaat hebben!

Binnenkort lanceren ze immers de bekende Hogwarts Express, de trein die de leerlingen veilig op Hogwarts brengt. En deze nieuwe set is de duurste en meest imposante 'Harry Potter'-set tot nu toe! Met maar liefst 5129 steentjes bouw je een 118 centimeter lange trein, die ook nog eens 26 centimeter hoog is.

Daarnaast krijg je er ook nog eens 20 minifiguurtjes bij én kan je ook het iconische Perron 9¾ bouwen! Zowel de trein als het perron zitten trouwens boordevol details!

Prijskaartje: 499,99 euro. De nieuwe set zal vanaf 31 augustus te koop zijn, maar kan je nu alvast pre-orderen via de website van LEGO.

Check hieronder al een kleine introductievideo:

Disney+ krijgt goedkoper abonnement met reclames

Karen Luiken-11 augustus 2022 om 05:13- Foto:

Photo by Mika Baumeister on Unsplash

Disney+ komt over een paar maanden met een nieuw abonnement dat goedkoper zal zijn dan het huidige, maar wel reclames zal bevatten. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt.

Wie het niet erg vindt om tussen films en series door reclame te zien, kan vanaf december voor een nieuwe abonnementsvorm kiezen. Die zal goedkoper zijn dan het reguliere abonnement, dat binnenkort duurder gaat worden. In de Verenigde Staten zal de advertentievrije versie 10,99 dollar per maand gaan kosten en het abonnement met reclame 7,99 dollar per maand. Verschil in kosten: 3 dollar.

Disney+ is niet het enige streamingsbedrijf met deze plannen. Netflix kondigde eerder ook al aan in 2023 een goedkopere abonnementsvorm met advertenties te willen lanceren.

Ontdek meer