Actiefiguren met je eigen gezicht zijn nu een ding!

Dieter Blarinckx-17 juli 2022 om 09:07

Er altijd van gedroomd om een actiepop van jezelf te hebben? Een Barbie of een Action Man met jouw eigen gezicht had het spelen vroeger waarschijnlijk véél leuker gemaakt! Maar nu kan het dus écht!

Speelgoedgigant Hasbro lanceerde zopas namelijk de Hasbro Selfie Series waarmee je je eigen gezicht 3D laten printen op een actiefiguur. Het werkt heel simpel: kies je franchise (Marvel of Star Wars bijvoorbeeld), stuur een selfie in en Hasbro doet de rest!

Helaas moeten we hier in Europa nog even wachten op deze leuke service. Voorlopig is de Hasbro Selfie Series enkel beschikbaar in de Verenigde Staten. Maar gezien het geweldige succes van de gepersonaliseerde figuren in Amerika, zal het niet lang duren vooraleer deze naar het Europese vasteland trekken.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

BTS-lid J-hope kondigt nieuw album aan

Karen Luiken-20 februari 2024 om 07:17

Tijdens de pauze van BTS werkt bandlid J-hope hard aan zijn solocarrière. De artiest heeft aangekondigd binnenkort met een nieuw album én een docuserie te komen.

Zowel de plaat als de serie krijgt de naam ‘Hope on the Street’ en verschijnt eind maart. Eerst is het de beurt aan de docuserie, die op 28 maart verschijnt op Prime Video en een inkijkje geeft in de opnames die J-hope voor zijn album maakte. Een dag later, op 29 maart, verschijnt het album, waar in het totaal zes nummers op komen te staan.

De plaat volgt ‘Jack In The Box’ op, het album dat J-hope in 2022 uitbracht.

Ontdek meer