Actiefiguren met je eigen gezicht zijn nu een ding!

Dieter Blarinckx-17 juli 2022 om 09:07

Er altijd van gedroomd om een actiepop van jezelf te hebben? Een Barbie of een Action Man met jouw eigen gezicht had het spelen vroeger waarschijnlijk véél leuker gemaakt! Maar nu kan het dus écht!

Speelgoedgigant Hasbro lanceerde zopas namelijk de Hasbro Selfie Series waarmee je je eigen gezicht 3D laten printen op een actiefiguur. Het werkt heel simpel: kies je franchise (Marvel of Star Wars bijvoorbeeld), stuur een selfie in en Hasbro doet de rest!

Helaas moeten we hier in Europa nog even wachten op deze leuke service. Voorlopig is de Hasbro Selfie Series enkel beschikbaar in de Verenigde Staten. Maar gezien het geweldige succes van de gepersonaliseerde figuren in Amerika, zal het niet lang duren vooraleer deze naar het Europese vasteland trekken.

De Jeugd Van Tegenwoordig komt naar de Lotto Arena

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 10:07

De Nederlandse band, de Jeugd Van Tegenwoordig viert zijn twintigste verjaardag, een mijlpaal die ze samen zullen vieren met hun fans. De band komt op vrijdag 14 november 2025 naar de Lotto arena in Antwerpen.

Hun carrière begon in 2005 met het debuutalbum 'Parels Voor De Zwijnen', en sindsdien hebben ze al 8 albums uitgebracht. Hierop staan nummers zoals de legendarische nummer 1-hit ‘Watsekeburt?!’, maar ook ‘Sterrenstof’, ‘Manon’ en ‘Get Spanish’.

Wi je erbij zijn? De tickets voor hun jubileumconcert zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober om 10.00 uur via djvt.nl, livenation.be en busker.be.

Taylor Swift brengt dit jaar nieuw boek uit

Karen Luiken-17 oktober 2024 om 08:51

Taylor Swift verrast haar fans dit jaar met een speciaal cadeau. Sterker nog: twee speciale cadeaus. De zangeres brengt een boek én een vinyl uit ter ere van haar ‘The Eras Tour’.

Het nieuws wordt gedeeld via Instagram. “Deze week trappen we het laatste deel van ‘The Eras Tour’ af, wat moeilijk te bevatten is”, aldus Taylor. “Deze tour was de meest wonderbaarlijke ervaring en ik wist dat ik de herinneringen die we samen maakten op een speciale manier wilde herdenken. Nou ja, eigenlijk op twee manieren.”

De eerste manier is het boek, dat de naam ‘The Official Eras Tour Book’ draagt en gevuld is met nooit eerder vertoonde foto’s achter de schermen, magische herinneringen van fans en persoonlijke reflecties van Taylor.

Naast het boek komt er ook een vinyl van ‘The Tortured Poets Department: The Anthology’. Beide items zijn vanaf 29 november verkrijgbaar via de Amerikaanse winkelketen Target.

Ontdek meer