Ricky Martin riskeert celstraf door affaire met eigen neefje

Dieter Blarinckx-16 juli 2022 om 15:42

Zanger Ricky Martin staat momenteel even in de hete spotlights nadat hij werd aangeklaagd wegens incest. Zo zou hij seks en zelfs een romantische relatie gehad hebben met zijn eigen neefje.

Het was de Spaanse krant Marca die het nieuws eerst publiceerde. Een reactie van de Ricky Martin-entourage bleef nog uit, tot nu. Volgens zijn advocaat is de roddel “niet alleen onwaar, maar ook walgelijk”.

Op 21 juli zal Martin moeten voorkomen in de hoorzitting in Puerto Rico. Ook de 21-jarige Dennis Yadiel Sanchez, het neefje, zal moeten getuigen. Hij klaagt Martin dus aan voor huiselijk geweld en incest.

De advocaat van Ricky Martin reageerde als volgt aan het Amerikaanse magazine Deadline:

“De persoon die dit claimt worstelt helaas met zware mentale problemen. Ricky Martin heeft natuurlijk nog nooit een seksuele of romantische relatie met zijn neef gehad en zal dat ook nooit hebben. We kijken ernaar uit dat deze vreselijke zaak wordt geseponeerd wanneer de rechter naar de feiten kijkt.”

Maar stel dat Ricky martin toch de hoorzitting niet wint, riskeert hij een celstraf van 50 jaar.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer