Ricky Martin riskeert celstraf door affaire met eigen neefje

Dieter Blarinckx-16 juli 2022 om 15:42

Zanger Ricky Martin staat momenteel even in de hete spotlights nadat hij werd aangeklaagd wegens incest. Zo zou hij seks en zelfs een romantische relatie gehad hebben met zijn eigen neefje.

Het was de Spaanse krant Marca die het nieuws eerst publiceerde. Een reactie van de Ricky Martin-entourage bleef nog uit, tot nu. Volgens zijn advocaat is de roddel “niet alleen onwaar, maar ook walgelijk”.

Op 21 juli zal Martin moeten voorkomen in de hoorzitting in Puerto Rico. Ook de 21-jarige Dennis Yadiel Sanchez, het neefje, zal moeten getuigen. Hij klaagt Martin dus aan voor huiselijk geweld en incest.

De advocaat van Ricky Martin reageerde als volgt aan het Amerikaanse magazine Deadline:

“De persoon die dit claimt worstelt helaas met zware mentale problemen. Ricky Martin heeft natuurlijk nog nooit een seksuele of romantische relatie met zijn neef gehad en zal dat ook nooit hebben. We kijken ernaar uit dat deze vreselijke zaak wordt geseponeerd wanneer de rechter naar de feiten kijkt.”

Maar stel dat Ricky martin toch de hoorzitting niet wint, riskeert hij een celstraf van 50 jaar.

Amandine doet bijzondere onthulling over 'Love Island'

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:35

De deelnemers van ‘Love Island’ hebben gedurende de dag een bijzonder tijdschema. Altijd al benieuwd geweest hoe laat ze op staan, hoe laat ze naar bed gaan en wanneer de herkoppelingen plaatsvinden? Amandine geeft antwoord!

Het zal je vast opgevallen zijn dat herkoppelingen altijd in het donker plaatsvinden. Oftewel: laat op de avond. Maar hoe laat eigenlijk? Volgens Amandine gebeurt het soms in het holst van de nacht. “Dat kan 2 of 3 uur in de nacht zijn”, onthult ze. “Maar dan mochten we wel wat langer uitslapen.”

Normaal gesproken worden de islanders rond 08.30 gewekt. “En we gaan naar bed rond 23.00 uur”, geeft Amandine aan. Hoe laat ze wakker worden na een nachtelijke herkoppeling, is dan weer niet helemaal duidelijk.

Brooklyn Beckham wil vroeg vader worden

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:29

Als het aan Brooklyn Beckham ligt, worden hij en zijn kersverse vrouw Nicola Peltz vroeg ouders. De 23-jarige beroemdheid heeft in een gesprek met Entertainment Tonight gezegd snel aan kinderen te willen beginnen.

“Ik heb altijd al een jonge vader willen zijn”, aldus Brooklyn, die in april het jawoord gaf aan de 27-jarige Nicola. “Ik zou graag snel een gezin hebben, maar wel pas wanneer mijn vrouw er klaar voor is.”

Brooklyn wil, als het hem gegund is, een grote familie stichten. “We willen er graag zelf een paar krijgen en er ook nog een paar adopteren. Het zou zo cool zijn om kleine Peltz/Beckham-kindjes te zien rondrennen.”

Ontdek meer