Ricky Martin riskeert celstraf door affaire met eigen neefje

Dieter Blarinckx-16 juli 2022 om 15:42

Zanger Ricky Martin staat momenteel even in de hete spotlights nadat hij werd aangeklaagd wegens incest. Zo zou hij seks en zelfs een romantische relatie gehad hebben met zijn eigen neefje.

Het was de Spaanse krant Marca die het nieuws eerst publiceerde. Een reactie van de Ricky Martin-entourage bleef nog uit, tot nu. Volgens zijn advocaat is de roddel “niet alleen onwaar, maar ook walgelijk”.

Op 21 juli zal Martin moeten voorkomen in de hoorzitting in Puerto Rico. Ook de 21-jarige Dennis Yadiel Sanchez, het neefje, zal moeten getuigen. Hij klaagt Martin dus aan voor huiselijk geweld en incest.

De advocaat van Ricky Martin reageerde als volgt aan het Amerikaanse magazine Deadline:

“De persoon die dit claimt worstelt helaas met zware mentale problemen. Ricky Martin heeft natuurlijk nog nooit een seksuele of romantische relatie met zijn neef gehad en zal dat ook nooit hebben. We kijken ernaar uit dat deze vreselijke zaak wordt geseponeerd wanneer de rechter naar de feiten kijkt.”

Maar stel dat Ricky martin toch de hoorzitting niet wint, riskeert hij een celstraf van 50 jaar.

Billie Eilish belooft nieuw album

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:05

Fans van Billie Eilish mogen de komende tijd veel nieuwe muziek van hun grote idool verwachten. De 21-jarige zangeres heeft in een interview met het programma ‘The Cookout’ gezegd dat ze met een nieuw album bezig is.

“Er komt een heel nieuw album aan”, aldus Billie. “We zitten in het laatste deel van het maakproces. Dat betekent niet dat het nu al uitkomt, maar wel dat het eraan zit te komen.”

Het album, waarvan nog geen releasedatum bekend is, wordt de derde plaat voor Billie. Eerder bracht ze al ‘When We All Fall Asleep, Where Do We Go’ en ‘Happier Than Ever’ uit.

Ed Sheeran wil elk seizoen nieuw album lanceren

Karen Luiken-29 september 2023 om 09:01- Foto:

Reuters

Heb je moeite met seizoenswisselingen? Ed Sheeran gaat het makkelijker maken voor je. De zanger, die vrijdag zijn herfstplaat ‘Autumn Variations’ uitbracht, wil volgens Britse media elk seizoen een nieuw album uitbrengen.

“Ik wil een ‘Summer Variatons’ maken en een ‘Spring Variatons’, en er komt ook nog een ‘Winter Variatons’", zegt de Britse zanger. Maar voor het zover is, komt er eerst nog een ander project. "We hebben nog een grote popplaat."

Wanneer de nieuwe albums uit moeten komen, is nog niet bekend.

Ontdek meer