Netflix kondigt nieuw Fan Event 'Tudum' aan

Dieter Blarinckx-16 juli 2022 om 15:25

's Wereld grootste en meest succesvolle streamingdienst, Netflix, heeft via sociale media het nieuwe Fan Event 'Tudum' aangekondigd. Het virtuele (en gratis event) zal plaatsvinden op 24 september!

"Tudum is terug! Het virtuele event dat vorig jaar meer dan 25,7 miljoen weergaven van Netflix-fans in 184 landen over de hele wereld opleverde, keert zaterdag 24 september terug met vijf wereldwijde events in 24 uur: te beginnen in Korea, gevolgd door India, dan de Verenigde Staten en Europa, met een speciale preview van het geweldige entertainment dat uit Latijns-Amerika komt en tot slot met een festiviteit vanuit Japan. Geniet van een boeiende dag vol exclusief nieuws, nooit eerder vertoonde beelden, trailers en primeurs, maar ook interviews met de grootste sterren en makers van Netflix", klinkt het bij de aankondiging.

Het gratis virtuele event is een hulde aan Netflix-fans en is gericht op het delen van primeurs van meer dan 100 favoriete series, films en specials van over de hele wereld.

Meer info kan je hier vinden.

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Moon Knight' gestart!

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:21

Goed nieuws voor de Marvelfans hier, want hoewel het een tijdje onzeker was of er wel een tweede seizoen van 'Moon Knight' zou komen, is er nu eindelijk meer nieuws bekendgemaakt!

Via TikTok is immers een video opgedoken waarin hoofdacteur Oscar Isaac bevestigt dat er een tweede seizoen in de maak is. Méér zelfs: ze zijn momenteel zelfs al aan het shooten in Caïro (Egypte)!

Over de verhaallijn en de releasedatum is helaas nog niets geweten. Maar als ze nu aan het shooten zijn, zullen we de serie pas ten vroegste in de lente van 2023 kunnen verwachten.

Het eerste seizoen was een groot succes op Disney+ en vertelde het verhaal van Marc Spector en Steven Grant (allebei gespeeld door Oscar Isaac) die verwikkeld geraken in een kluwen van Egyptische mythologie.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer