Netflix kondigt nieuw Fan Event 'Tudum' aan

Dieter Blarinckx-16 juli 2022 om 15:25

's Wereld grootste en meest succesvolle streamingdienst, Netflix, heeft via sociale media het nieuwe Fan Event 'Tudum' aangekondigd. Het virtuele (en gratis event) zal plaatsvinden op 24 september!

"Tudum is terug! Het virtuele event dat vorig jaar meer dan 25,7 miljoen weergaven van Netflix-fans in 184 landen over de hele wereld opleverde, keert zaterdag 24 september terug met vijf wereldwijde events in 24 uur: te beginnen in Korea, gevolgd door India, dan de Verenigde Staten en Europa, met een speciale preview van het geweldige entertainment dat uit Latijns-Amerika komt en tot slot met een festiviteit vanuit Japan. Geniet van een boeiende dag vol exclusief nieuws, nooit eerder vertoonde beelden, trailers en primeurs, maar ook interviews met de grootste sterren en makers van Netflix", klinkt het bij de aankondiging.

Het gratis virtuele event is een hulde aan Netflix-fans en is gericht op het delen van primeurs van meer dan 100 favoriete series, films en specials van over de hele wereld.

Meer info kan je hier vinden.

Bevestigd: Pennywise krijgt eigen serie

Dieter Blarinckx-31 januari 2023 om 17:21

Was jij als horrorfan ook zo'n fan van de creepy clown Pennywise uit de 'IT'-films? Dan hebben we leuk nieuws, want HBO heeft bevestigd dat ze werken aan een serie over dit iconisch personage.

In 2017 maakten we voor het eerst kennis met de enge clown Pennywise in de reboot van 'IT', gespeeld door de fantastische acteur Bill Skarsgård. Het personage was meteen een razend succes waardoor je de creepy glimlachende clown met zijn rode ballon overal wel zag verschijnen.

Nu heeft HBO bevestigd dat er een serie in de maak is die het verhaal van Pennywise uit de doeken doet. Veel is er nog niet geweten, maar wat wél al bevestigd is, is dat Bill Skarsgård terug te zien zal zijn in de iconische rol van de clown.

Wanneer we de serie net zullen kunnen streamen, is helaas nog niet geweten.

Dus stay tuned!

Carl uit 'Up' krijgt eigen romantische kortfilm

Dieter Blarinckx-31 januari 2023 om 13:47

Herinner jij je het romantische en hartbrekende verhaal van Ed en Ellie nog uit de Pixarfilm 'Up'? Dan is dit artikel iets voor jou, want weduwnaar Ed gaat binnenkort op date in een nieuwe kortfilm!

'Dug Days: Carl’s Date' zal laten zien hoe Carl zich, met de hulp van zijn trouwe viervoeter Dug, klaarmaakt voor zijn eerste date sinds het overlijden van Ellie. De kortfilm zal verschijnen op Disney+ op 10 februari.

De originele stem van Carl zal ook terugkeren voor de nieuwe kortfilm. Hij overleed in augustus 2021 op 91-jarige leeftijd, maar sprak voor zijn dood nog de stem in voor de kortfilm.

Stream 'm vanaf 10/2 via Disney+.

Ontdek meer