Netflix brengt ode aan Eddie 'the freak'

Karen Luiken-16 juli 2022 om 10:25

De dood van Eddie is misschien wel het meest schokkende uit het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. De freak, zoals hij ook wel genoemd werd, ontpopte zich van een vreemde vogel tot een zeer geliefd personage. Niet alleen kijkers van de show zijn fan van Eddie, ook Netflix houdt van hem. Zoveel zelfs, dat de streamingsdienst hem op een bijzondere manier eert.

Netflix heeft op YouTube een filmpje gedeeld waarin een speciaal eerbetoon aan Eddie wordt gebracht. Op beelden is een groot grasveld te zien met daarop een afbeelding van ‘de freak’ en de tekst ‘Eddie Munson 4 ever’. In de titel klinken de woorden: ‘Eddie, deze is voor jou’.

Het is niet duidelijk waar het grasveld zich precies bevindt. Het kunstwerk in real life bewonderen zal dus lastig worden.

LEGO lanceert meest imposante 'Harry Potter'-set ooit!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 06:47

Potterheads, deze is voor jullie! LEGO heeft namelijk een nieuwe 'Harry Potter'-set aangekondigd waar je weer uren plezier aan gaat hebben!

Binnenkort lanceren ze immers de bekende Hogwarts Express, de trein die de leerlingen veilig op Hogwarts brengt. En deze nieuwe set is de duurste en meest imposante 'Harry Potter'-set tot nu toe! Met maar liefst 5129 steentjes bouw je een 118 centimeter lange trein, die ook nog eens 26 centimeter hoog is.

Daarnaast krijg je er ook nog eens 20 minifiguurtjes bij én kan je ook het iconische Perron 9¾ bouwen! Zowel de trein als het perron zitten trouwens boordevol details!

Prijskaartje: 499,99 euro. De nieuwe set zal vanaf 31 augustus te koop zijn, maar kan je nu alvast pre-orderen via de website van LEGO.

Check hieronder al een kleine introductievideo:

Disney+ krijgt goedkoper abonnement met reclames

Karen Luiken-11 augustus 2022 om 05:13- Foto:

Photo by Mika Baumeister on Unsplash

Disney+ komt over een paar maanden met een nieuw abonnement dat goedkoper zal zijn dan het huidige, maar wel reclames zal bevatten. Dat heeft het bedrijf woensdag bekendgemaakt.

Wie het niet erg vindt om tussen films en series door reclame te zien, kan vanaf december voor een nieuwe abonnementsvorm kiezen. Die zal goedkoper zijn dan het reguliere abonnement, dat binnenkort duurder gaat worden. In de Verenigde Staten zal de advertentievrije versie 10,99 dollar per maand gaan kosten en het abonnement met reclame 7,99 dollar per maand. Verschil in kosten: 3 dollar.

Disney+ is niet het enige streamingsbedrijf met deze plannen. Netflix kondigde eerder ook al aan in 2023 een goedkopere abonnementsvorm met advertenties te willen lanceren.

Ontdek meer