Je krijgt het spontaan warm van nieuwe trailer 'Happy Ever After'

Karen Luiken-16 juli 2022 om 10:17

Als je het nog niet warm genoeg had van de huidige temperaturen, dan krijg je dat wel van de nieuwe trailer van ‘Happy Ever After’. De beelden beloven drama, romantiek en vooral heel veel seks.

In het vierde en laatste deel van de ‘After’-franchise zien we hoe Tessa en Hardin ondanks de vele tegenslagen nog steeds samen zijn. De vraag is alleen: krijgen ze het sprookjeseinde waar ze op hopen? De twee worden volwassen en moeten moeilijke keuzes maken. Blijven ze happily ever after of zetten ze een punt achter hun passionele maar giftige relatie?

‘Happy Ever After’ verschijnt over een dikke maand in de bioscoop.

Nieuwe 'Trolls'-film aangekondigd met trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 16:10

Nog meer filmnieuws vandaag, want naast de trailer van Pixars nieuwste animatiefilm ‘Elemental’, is zojuist ook de allereerste trailer van de derde ‘Trolls’-film online gegooid!

Deze herfst is het weer tijd voor een unieke, regenboogkleurige familiereünie met je geliefde karakters uit de ‘Trolls’-franchise. De Amerikaanse supersterren Anna Kendrick en Justin Timberlake zijn weer helemaal terug in ‘Trolls Band Together’, het derde deel in deze muzikale en geliefde reeks.

'Trolls Band Together' zal vanaf oktober te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check hieronder alvast de trailer:

Zien: gloednieuwe Pixar-film 'Elemental' krijgt trailer

Dieter Blarinckx-28 maart 2023 om 13:19

Leuk nieuws voor de Disney- en Pixar-fanaten hier, want zonet werd de gloednieuwe trailer gedropt van de aankomende animatiefilm 'Elemental'.

Disney en Pixar's 'Elemental' is een geheel nieuwe, unieke animatiefilm die zich afspeelt in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtbewoners samenleven. In de film maken we kennis met Ember, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw wiens vriendschap met een leuke, sentimentele, relaxte jongen genaamd Wade haar overtuigingen over de wereld waarin ze leven uitdaagt. En die film kreeg zonet een leuke trailer!

'Elemental' zal deze zomer te zien zijn in de Belgische bioscopen. Check de trailer hieronder:

Ontdek meer