Noah Schnapp bevestigt: "Will is gay en houdt van Mike"

Dieter Blarinckx-16 juli 2022 om 09:41

Noah Schnapp, de acteur die bekend werd als Will Byers in ‘Stranger Things’, heeft in een recent interview met het Amerikaanse Variety bevestigd waar veel ‘Stranger Things’-fans al over speculeerden: Will is homo én verliefd op Mike.

"In het eerste seizoen werd er duidelijk naar gehint: het was er altijd al een beetje, maar je wist nooit echt of hij gewoon langzamer opgroeide dan zijn vrienden. Nu hij ouder is, hebben ze het echt en duidelijk gemaakt. Nu is het 100% duidelijk dat hij homo is en dat hij van Mike houdt", klinkt het in het interview.

Hoewel het dus in het vierde seizoen niet uitgesproken wordt, is het voor de cast en crew wel duidelijk dat Will gevoelens heeft voor zijn goede vriend Mike.

Schnapp voegt er aan toe dat hij hoopt dat ze er meer mee zullen doen in het opkomende vijfde seizoen.

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer