Noah Schnapp bevestigt: "Will is gay en houdt van Mike"

Dieter Blarinckx-16 juli 2022 om 09:41

Noah Schnapp, de acteur die bekend werd als Will Byers in ‘Stranger Things’, heeft in een recent interview met het Amerikaanse Variety bevestigd waar veel ‘Stranger Things’-fans al over speculeerden: Will is homo én verliefd op Mike.

"In het eerste seizoen werd er duidelijk naar gehint: het was er altijd al een beetje, maar je wist nooit echt of hij gewoon langzamer opgroeide dan zijn vrienden. Nu hij ouder is, hebben ze het echt en duidelijk gemaakt. Nu is het 100% duidelijk dat hij homo is en dat hij van Mike houdt", klinkt het in het interview.

Hoewel het dus in het vierde seizoen niet uitgesproken wordt, is het voor de cast en crew wel duidelijk dat Will gevoelens heeft voor zijn goede vriend Mike.

Schnapp voegt er aan toe dat hij hoopt dat ze er meer mee zullen doen in het opkomende vijfde seizoen.

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:15- Foto:

© Joel Hoylaerts

Lewis Capaldi kampt met gezondheidsproblemen. Tijdens een optreden in Glasgow vertelde hij zijn fans dat hij vertigo heeft, een ander woord voor draaiduizeligheid.

“Het is niet zo goed met me gegaan”, zei de zanger donderdag tegen zijn publiek. “Ik heb vertigo. Alles om me heen draait, maar ik blijf lachen. Ik ga niet dood dus dat is goed. Al heb ik een paar dagen gedacht dat ik wel dood zou gaan.”

Vertigo kan je het gevoel geven dat jij of de omgeving om je heen ronddraait. Het wordt veroorzaakt door een verstoring van het evenwichtsorgaan.

Jaimie Vaes is weer vrijgezel

Karen Luiken-25 maart 2023 om 08:07

Jaimie Vaes gaat weer als vrijgezel door het leven. De ex van Lil Kleine maakt in een gesprek met RTL Boulevard bekend dat haar relatie met Afshin Momadi verleden tijd is.

Het gerucht over de breuk gaat al een tijdje rond, maar is nu dus ook bevestigd door Jaimie zelf. Over een reden houdt ze haar lippen stijf op elkaar, maar ze zegt wel dat het goed met haar gaat.

In de zomer werd bekend dat Jaimie opnieuw de liefde had gevonden bij Afshin Momadi, iemand die ze al twaalf jaar kent. “Ik vind hem heel erg leuk”, zei ze toen tegen RTL Boulevard. “We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij. Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Ontdek meer