Is Johnny Depp echt aan het daten met zijn advocate?

Dieter Blarinckx-16 juli 2022 om 09:31

Zo'n zes weken lang brachten ze iedere dag tijd met elkaar door in de rechtbank, maar ook nu - nadat ze samen wonnen - worden de twee nog vaak samen gespot. Zijn Johnny Depp en zijn advocate Camille Vasquez aan het daten?

De twee werden vrijdag weer samen gespot. Vasquez was namelijk te gast tijdens een concert van Depp en Beck in de Europese stad Praag. En als we sociale media mogen geloven, was de Amerikaanse acteur héél blij om zijn advocate terug te zien.

Maar niet alleen Vasquez zakte af naar Praag, ook haar partner. En dat vinden de fans van Depp niet zo leuk. Al sinds de rechtszaak gingen er roddels de ronde dat de twee meer zouden zijn dan business partners, maar die geruchten worden nu dus eens en voor altijd de kop ingedrukt.

Jammer maar helaas dus!

Ariana Grande vraagt officieel scheiding aan

Karen Luiken-19 september 2023 om 06:58

Het gerucht dat al een tijdje rondging, is nu dan ook bevestigd. Ariana Grande en Dalton Gomez gaan uit elkaar. Dat meldt CNN.

Ariana heeft maandag in Los Angeles een verzoek tot echtscheiding ingediend. Een bron meldt dat ‘onoverbrugbare meningsverschillen’ als reden van de breuk wordt genoemd.

De ‘Thank U, Next’-zangeres en Dalton gaven elkaar op 15 mei 2021 het jawoord tijdens een kleine ceremonie in hun huis in Montecito. Een jaar daarvoor maakten ze hun relatie bekend via het liedje 'Stuck with U', dat Ariana samen met Justin Bieber uitbracht tijdens de coronaperiode. In datzelfde jaar kondigden ze ook hun verloving aan.

'Love Island'-ster Jonna reageert op breuk met Nycole

Karen Luiken-19 september 2023 om 05:53

De relatie van Nycole en Jonna uit ‘Love Island’ was van korte duur. Slechts een paar dagen na hun thuiskomst maakte Nycole gisteren bekend dat ze een punt achter de relatie heeft gezet. Jonna bleef nog even stil over de breuk, maar ook hij laat nu van zich horen.

In een story schrijft Jonna dat ‘een sprookje voor hem is veranderd in een nachtmerrie’. Ook zegt hij in een live-video op Instagram dat Nycole na het zien van de beelden in Casa Amor bang is geworden dat hij haar zou kwetsen. “Ik wou haar nog de tijd en ruimte geven die ze nodig had, maar deze ochtend heeft ze de knoop doorgehakt”, aldus Jonna. “Zodra we thuis waren, was alles anders. Ik zag het niet aankomen.”

Voor Jonna betekent de breuk nog niet dat het definitief over is. Als het aan hem ligt, komt het nog goed tussen de twee. “Mijn gevoelens voor Nycole zijn nog niet weg”, geeft hij toe. “Het hang van haar af of het goed komt, maar ik ben geen hond of jojo.”

Ontdek meer