Masturbeerscènes in 'You' waren 'te creepy'

Karen Luiken-15 juli 2022 om 04:55

De masturbatiescènes die Penn Badgley voor ‘You’ deed, waren volgens de makers van de serie veel te creepy. Het mocht allemaal wel wat minder, vertelt de hoofdrolspeler in zijn podcast ‘Podcrushed’.

“Elke keer als ik een masturbatiescène doe, krijg ik te horen dat ik het minder creepy moet maken”, zegt Penn. “Ze zeggen dat ik mijn ogen dicht moet doen, sneller moet gaan of juist langzamer. Ik denk dan: deze man vermoordt mensen en masturbeert op straat, hoe kan ík dan degene zijn die het eng maakt?”

De acteur herinnert zich dat hij tijdens zo’n scène zijn ogen openhield en daar commentaar op kreeg. “De regisseur vond dat ik mijn ogen dicht moest doen”, vertelt hij, eraan toevoegend dat zijn personage Joe juist creepy moet zijn. “Dat is het vreemde in deze show. Je moet de giftigheid in de seksuele cultuur ontdekken en tegelijkertijd sexy proberen te zijn.”

Het vierde seizoen van ‘You’ is momenteel in productie. Penn Badgley neemt de hoofdrol weer op zich en ook Tati Gabrielle keert terug. Nieuwe castleden zijn Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman en Ed Speleer.

Netflix dropt nieuwe trailer van 'Wednesday'

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 17:31

Al een tijdje geleden maakte Netflix bekend dat er een serie in de maak was rond één van de populairste en engste tv-families ooit, de Addams familie! En van die nieuwe serie, die de titel 'Wednesday' krijgt, is er zopas een gloednieuwe trailer gedropt!

De serie werd volledig geschreven door de legendarische Tim Burton en focust, hoe kan het ook anders, op personage Wednesday. Jenna Ortega zie je in de hoofdrol, naast Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie en Christina Ricci.

Het is een bovennatuurlijk mysterie dat de jaren van Wednesday Addams als leerling op de Nevermore Academy in kaart brengt.

De serie zal dit najaar nog te streamen zijn via Netflix.

Check de gloednieuwe trailer hier:

'Eragon'-schrijver bevestigt geruchten over live-action serie

Nico De Greef-17 augustus 2022 om 16:38

Nadat Variety vorige maand een gerucht deelde dat Disney samen met fantasyschrijver Christopher Paolini aan een 'Eragon' live-action serie zou werken voor streamingdienst Disney+, heeft de auteur van de boekenreeks het nieuws nu ook officieel bevestigd op sociale media.

In een open brief gericht naar fans schreef de 38-jarige auteur het volgende:

"Zoals je misschien wel hebt gezien, heeft er onlangs een ongeplande aankondiging plaatsgevonden. Het klopt dat er een Eragon-televisieserie in ontwikkeling is bij Disney+ waar ik ben bij betrokken als co-writer en producer. En ik ben enorm enthousiast voor wat de toekomst in petto heeft.

Hoewel het nog te vroeg is om meer details prijs te geven, kan ik wel zeggen dat ik erg blij ben met het team waarmee ik samenwerk om dit project te realiseren. Dit zijn slimme, gepassioneerde mensen en ik kijk ernaar uit om met hen de best mogelijke tv-bewerking van Eragon/The Inheritance Cycle te maken. Ik kan je niet vertellen hoeveel gesprekken, vergaderingen en berichten er nodig waren om dit punt te bereiken.

Dit alles zou echter niet mogelijk zijn geweest zonder iedereen die de boeken heeft gelezen, de vele online petities heeft gesteund en door de jaren heeft deelgenomen aan deze fandom. Enorm bedankt daarvoor!"

Vierdelige boekenreeks

'The Inheritance Cycle' is een 4-delige boekenreeks van schrijver Christopher Paolini. Het eerste boek Eragon werd door Paolini zelf gepubliceerd in 2003. Drie vervolgdelen: Eldest, Brisingr en Inheritence werden uitgebracht in respectievelijk 2005, 2008 en 2011.

Wanneer de live-action serie, die momenteel wordt ontwikkeld in samenwerking met uitvoerend producent Bert Salke en 20th Television, te streamen moet zijn op Disney+, is nog onduidelijk.

Ontdek meer