Masturbeerscènes in 'You' waren 'te creepy'

Karen Luiken-15 juli 2022 om 04:55

De masturbatiescènes die Penn Badgley voor ‘You’ deed, waren volgens de makers van de serie veel te creepy. Het mocht allemaal wel wat minder, vertelt de hoofdrolspeler in zijn podcast ‘Podcrushed’.

“Elke keer als ik een masturbatiescène doe, krijg ik te horen dat ik het minder creepy moet maken”, zegt Penn. “Ze zeggen dat ik mijn ogen dicht moet doen, sneller moet gaan of juist langzamer. Ik denk dan: deze man vermoordt mensen en masturbeert op straat, hoe kan ík dan degene zijn die het eng maakt?”

De acteur herinnert zich dat hij tijdens zo’n scène zijn ogen openhield en daar commentaar op kreeg. “De regisseur vond dat ik mijn ogen dicht moest doen”, vertelt hij, eraan toevoegend dat zijn personage Joe juist creepy moet zijn. “Dat is het vreemde in deze show. Je moet de giftigheid in de seksuele cultuur ontdekken en tegelijkertijd sexy proberen te zijn.”

Het vierde seizoen van ‘You’ is momenteel in productie. Penn Badgley neemt de hoofdrol weer op zich en ook Tati Gabrielle keert terug. Nieuwe castleden zijn Charlotte Ritchie, Lukas Gage, Tilly Keeper, Amy Leigh Hickman en Ed Speleer.

Studio 100 viert 25ste verjaardag van K3

Dieter Blarinckx-06 februari 2023 om 21:34- Foto:

Studio 100

Groot feest bij Studio 100 want de populairste meidengroep van de Lage Landen, K3, wordt dit jaar 25 en dat gaat Studio 100 niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Via sociale media maakte het bedrijf achter de succesformule bekend wat ze allemaal in petto hebben voor die speciale verjaardag.

"Sinds de release van de hit Heyah Mama, toen nog met Karen, Kristel en Kathleen, is K3 uitgegroeid tot een succesvol trio dat blijft doen waar ze goed in is: mensen gelukkig maken met blije en pakkende liedjes. Om het zilveren jubileum te vieren, vinden er de komende maanden verschillende feestelijkheden plaats", staat er te lezen in het officiële bericht.

Onder die festiviteiten zullen o.a. de concerten voor volwassenen plaatsvinden, alsook zal er een heuse K3 Dansdag georganiseerd worden. En dat is nog maar het tipje van de sluier. Via deze website kan je op de hoogte blijven van alles wat Studio 100 in petto heeft met 25 jaar K3.

Nieuwe 'The Last of Us'-aflevering komt vroeger online

Dieter Blarinckx-06 februari 2023 om 17:29

Goed nieuws voor de fans van de veelbesproken HBO-serie 'The Last of Us', want we hoeven helemaal niet zo lang te wachten voor de nieuwe aflevering. Dat maakte HBO zopas zelf bekend.

Aankomende zondag vindt de jaarlijkse Super Bowl plaats, een van de meest bekeken sportwedstrijden ter wereld. En aangezien de nieuwe afleveringen van 'The Last of Us' ook telkens op zondag online komen, heeft HBO nu een grote beslissing genomen.

De gloednieuwe aflevering zal immers uitzonderlijk vanaf vrijdagavond al online staan, in plaats van zondagavond. Zo hoeven ze niet te concurreren met de Super Bowl en garanderen ze hun goede kijkcijfers.

Ook Streamz - de streamingdienst waarop we in Vlaanderen kunnen kijken naar 'The Last Of Us' - heeft aangekondigd dat de nieuwe aflevering zaterdag al online zal staan.

Ontdek meer