Zien: nieuwe beelden van vijfde seizoen 'The Handmaid's Tale'

Karen Luiken-15 juli 2022 om 04:49

Het vijfde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ zit eraan te komen. Op 14 september gaat de reeks van start en om je alvast een beetje op te kunnen warmen, heeft Hulu nu alvast nieuwe beelden gedeeld.

Het nieuwe seizoen gaat verder waar het vierde gebleven is. Fred is vermoord door June en de strijd van de vrouwen is nu harder dan ooit. In de teaser is te zien dat June haar voormalige misbruiker Serena onder ogen komt. “They want a fight? Let’s fight”, zo klinkt het.

Veel bekende castleden keren terug voor de nieuwe afleveringen, maar dat geldt helaas niet voor Alexis Bledel. Zij maakte onlangs bekend te stoppen met het personage Emily.

Eerste beelden spin-off 'To All The Boys' zijn hier!

Karen Luiken-23 maart 2023 om 06:21

Na drie ‘To All The Boys’-pareltjes komt Netflix binnenkort met een spin-off van de populaire franchise. In tegenstelling tot de vorige titels gaat het dit keer niet om een film, maar om een serie.

De serie gaat ‘XO Kitty’ heten en volgt Katherine Song Covey, beter bekend als Kitty, naar Zuid-Korea. Daar wordt ze herenigd met haar langeafstandsvriendje en beseft ze dat de liefde een stuk ingewikkelder blijkt dan ze in eerste instantie dacht.

Kitty wordt gespeeld door Anna Cathcart. Andere rollen zijn weggelegd voor Choi Min-yeong als Dae, Anthony Keyvan als Q, Gia Kim als Yuri, Sang Heon Lee als Min Ho, Peter Thurnwald als Alex en Regan Aliyah als Juliana. Verder keren ook Yunjin Kim, Michael K. Lee en Jocelyn Shelfo terug in de show.

'XO Kitty' is vanaf 18 mei te zien op Netflix.

Zien: teaser tweede seizoen 'Sweet Tooth' gedropt

Dieter Blarinckx-22 maart 2023 om 12:39

Spannend nieuws voor de fans van de populaire Netflix-serie 'Sweet Tooth', want op YouTube werd zopas de eerste teaser trailer van het langverwachte tweede seizoen gedropt!

Het heeft bijna twee jaar geduurd, maar eindelijk hebben we meer zicht op wanneer de nieuwe afleveringen van de fantasyreeks 'Sweet Tooth' online zullen staan. Netflix deelde gisteren immers de eerste teaser trailer van het tweede seizoen.

De serie speelt zich af in een dystopische toekomst waarbij het grootste deel van de mensheid overleden is door een kwaadaardig virus. Dat virus zorgde ook voor hybride baby’s, denk bijvoorbeeld aan half mens, half dier. Een van die hybrides is Gus. Hij werd geboren als half mens, half hert en woont samen met zijn vader op een afgelegen plek.

Check de teaser trailer hieronder en start vanaf 27 april met streamen:

Ontdek meer