Zien: nieuwe beelden van vijfde seizoen 'The Handmaid's Tale'

Karen Luiken-15 juli 2022 om 04:49

Het vijfde seizoen van ‘The Handmaid’s Tale’ zit eraan te komen. Op 14 september gaat de reeks van start en om je alvast een beetje op te kunnen warmen, heeft Hulu nu alvast nieuwe beelden gedeeld.

Het nieuwe seizoen gaat verder waar het vierde gebleven is. Fred is vermoord door June en de strijd van de vrouwen is nu harder dan ooit. In de teaser is te zien dat June haar voormalige misbruiker Serena onder ogen komt. “They want a fight? Let’s fight”, zo klinkt het.

Veel bekende castleden keren terug voor de nieuwe afleveringen, maar dat geldt helaas niet voor Alexis Bledel. Zij maakte onlangs bekend te stoppen met het personage Emily.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Dit is wanneer derde seizoen 'The Mandalorian' verschijnt

Karen Luiken-03 december 2022 om 08:28

Het derde seizoen van ‘The Mandalorian’ is in aantocht. Op het moment van schrijven duurt het nog 88 dagen voor we ervan kunnen genieten. Disney+ heeft aangekondigd dat de nieuwe afleveringen vanaf 1 maart op de streamingsdienst verschijnen!

‘The Mandalorian’ staat momenteel met twee seizoenen op Disney+ en er wordt al maanden keihard gewerkt aan een derde seizoen. Volgens eerdere berichten zou het eindresultaat eigenlijk in februari al te zien zijn, maar dat plan is nu dus verschoven naar maart.

Ben je bang dat je - als het eenmaal zover is - als een bezetene door alle nieuwe afleveringen raast? Geen zorgen. We weten inmiddels ook al dat er een vierde seizoen zal volgen!

Ontdek meer