Zien: 'The Rings of Power' dropt eerste volledige trailer

Dieter Blarinckx-14 juli 2022 om 13:55

Al sinds 2017 wachten fans van de ‘Lord of the Rings’-franchise ongeduldig op de langverwachte serie ‘The Rings of Power’. En nu zijn we er bijna! Zonet werd ook de eerste officiële, lange trailer gedropt!

In de nieuwe trailer krijgen we eindelijk een betere indruk van het verhaal, maar leren we daarnaast ook enkele belangrijke karakters kennen. Zo zien we in 'The Lord of the Rings: The Rings of Power' o.a. een jonge versie van personages zoals Galadriel en Elrond, maar ook andere bekenden zoals Isildur en de elf Celebrimbor die ooit de Ring van Sauron hielp smeden.

Vanaf 2 september zal de serie te zien zijn via Amazon Prime. Het is helaas nog niet geweten welke Vlaamse zender of streamingdienst de serie zal uitzenden.

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Moon Knight' gestart!

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:21

Goed nieuws voor de Marvelfans hier, want hoewel het een tijdje onzeker was of er wel een tweede seizoen van 'Moon Knight' zou komen, is er nu eindelijk meer nieuws bekendgemaakt!

Via TikTok is immers een video opgedoken waarin hoofdacteur Oscar Isaac bevestigt dat er een tweede seizoen in de maak is. Méér zelfs: ze zijn momenteel zelfs al aan het shooten in Caïro (Egypte)!

Over de verhaallijn en de releasedatum is helaas nog niets geweten. Maar als ze nu aan het shooten zijn, zullen we de serie pas ten vroegste in de lente van 2023 kunnen verwachten.

Het eerste seizoen was een groot succes op Disney+ en vertelde het verhaal van Marc Spector en Steven Grant (allebei gespeeld door Oscar Isaac) die verwikkeld geraken in een kluwen van Egyptische mythologie.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer