Good vibes only op nieuw festival Chill Mill

Karen Luiken-14 juli 2022 om 09:02- Foto:

Photo by Joey Thompson on Unsplash

Vieren dat de zomervakantie in volle gang is doe je natuurlijk maar op één manier: feestend. In het weekend van 29, 30 en 31 juli kan dat op het gloednieuwe festival Chill Mill, waar je gegarandeerd bent van een schitterende locatie, geweldige muziek en good vibes only.

Het drie dagen durende festival vindt plaats in de zomerbar Chill Mill aan de Laermolen in Hoogstraten. Het spektakel begint vrijdag om 16.00 uur en gaat - met een paar tussenposes om uit te rusten en bij te tanken - door tot zondag middernacht.

Drie dagen lang komen de beste artiesten langs, zoals C-Man, Dark E, Voltrack, Kwantro, Laure & Ruud en Vunzige Deuntjes op vrijdag. Zaterdag treden Meaghan, De Bromeo’s, Jaimie Lee VI & Louis XIV, Unregular, 5NAPBACK, en Rubenski op. Zondag is het de beurt aan #LIKEME, Ronny Retro, C-Man, Hagedisco, La La Blues en Sarah & Steve. De complete line-up check je hier.

Wil jij hier bijzijn? Dat kan! Er zijn verschillende ticketsoorten verkrijgbaar. Je kunt gaan voor een dagkaart (prijzen hiervan variëren van 19,50 tot 29,50) of een weekendkaartje (65 euro). Kopen kan hier!

Viktor Verhulst & Kobe Ilsen draaien op Tomorrowland

Dieter Blarinckx-30 januari 2023 om 17:12

Goed nieuws voor het opkomende dj-duo Viktor & Kobe, want zij hebben zopas goed nieuws gekregen en bekendgemaakt: ze zullen immers draaien op de aankomende editie van Tomorrowland!

Het duo, dat bestaat uit Viktor Verhulst en Kobe Ilsen, kondigde het nieuws zelf aan via hun sociale media:

“Dus dit gebeurde net”, luidt de caption bij de post.

De twee zullen tijdens het tweede weekend van het festival, op zondag 30 juli te zien zijn in The Smash House-zone.

Succes allebei!

Stormloop op Belgische Tomorrowland-tickets

Dieter Blarinckx-28 januari 2023 om 16:50

Was jij van plan om deze zomer naar Tomorrowland te gaan, maar heb je geen tickets kunnen bemachtigen? Dan ben je zeker niet alleen. De voor het Belgische publiek voorbehouden tickets voor de volgende editie van Tomorrowland, zijn volledig uitverkocht.

"De Belgische tickets voor Tomorrowland 2023 waren op 20 minuten de deur uit", laat de organisatie weten. Belgen kregen een dag vroeger de kans om tickets te kopen, maar die waren dus in amper 20 minuten de deur uit. Nu is het de beurt aan de internationale gasten.

Tomorrowland zal dit jaar weer twee weekends doorgaan: van 21 tot 23 juli en van 28 tot 30 juli.

Ontdek meer