'Selling Sunset'-ster Heather is zwanger

Karen Luiken-14 juli 2022 om 05:14

Babynieuws! De ‘Selling Sunset’-familie krijgt er een nieuw lid bij. Heather El Moussa laat via Instagram weten zwanger te zijn van haar eerste kindje.

Het nieuws wordt gedeeld met een fotoreeks. Daarin zijn Heather, haar man Tarek en zijn kinderen op het strand te zien. Heather toont vol trots haar babybuik terwijl Tarek haar kust en verliefd aankijkt.

“Verrassing! Baby El Moussa komt eraan”, schrijft Heather in het onderschrift, eraan toevoegend dat de kleine begin 2023 wordt verwacht.

De ‘Selling Sunset’-ster probeert al langer kinderen te krijgen met haar man, maar tot nu toe was het nog niet gelukt om zwanger te worden.

Amandine doet bijzondere onthulling over 'Love Island'

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:35

De deelnemers van ‘Love Island’ hebben gedurende de dag een bijzonder tijdschema. Altijd al benieuwd geweest hoe laat ze op staan, hoe laat ze naar bed gaan en wanneer de herkoppelingen plaatsvinden? Amandine geeft antwoord!

Het zal je vast opgevallen zijn dat herkoppelingen altijd in het donker plaatsvinden. Oftewel: laat op de avond. Maar hoe laat eigenlijk? Volgens Amandine gebeurt het soms in het holst van de nacht. “Dat kan 2 of 3 uur in de nacht zijn”, onthult ze. “Maar dan mochten we wel wat langer uitslapen.”

Normaal gesproken worden de islanders rond 08.30 gewekt. “En we gaan naar bed rond 23.00 uur”, geeft Amandine aan. Hoe laat ze wakker worden na een nachtelijke herkoppeling, is dan weer niet helemaal duidelijk.

Brooklyn Beckham wil vroeg vader worden

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:29

Als het aan Brooklyn Beckham ligt, worden hij en zijn kersverse vrouw Nicola Peltz vroeg ouders. De 23-jarige beroemdheid heeft in een gesprek met Entertainment Tonight gezegd snel aan kinderen te willen beginnen.

“Ik heb altijd al een jonge vader willen zijn”, aldus Brooklyn, die in april het jawoord gaf aan de 27-jarige Nicola. “Ik zou graag snel een gezin hebben, maar wel pas wanneer mijn vrouw er klaar voor is.”

Brooklyn wil, als het hem gegund is, een grote familie stichten. “We willen er graag zelf een paar krijgen en er ook nog een paar adopteren. Het zou zo cool zijn om kleine Peltz/Beckham-kindjes te zien rondrennen.”

Ontdek meer