Harry Styles houdt grote orgie in nieuwe videoclip

Karen Luiken-14 juli 2022 om 05:06

Harry Styles heeft zijn fans verrast met een nieuwe videoclip van zijn nummer ‘Late Night Talking’. Het is een clip waarin de zanger veel in bed ligt, maar heel weinig slaap krijgt omdat hij het veel te druk heeft met andere dingen.

De video begint met Harry die in zijn bed ligt. In eerste instantie nog alleen, maar daar komt al snel verandering in als hij een tweede bed inkruipt en vervolgens omringd wordt door verschillende mannen en vrouwen. Niet veel later belandt hij in nóg een ander bed en leidt hij een bruiloft, eet hij spaghetti en houdt hij een groot kussengevecht.

Het voormalige One Direction-lid hintte een paar dagen geleden al op de komst van de nieuwe clip en maakte daarvan een groot deel van zijn fans helemaal gek. Op social media stroomde het over van reacties. “Wie moet ik betalen om een kussengevecht met Harry Styles te mogen doen”, vroeg iemand zich af.

Rage Against The Machine annuleert concert Sportpaleis

Dieter Blarinckx-12 augustus 2022 om 09:13

Héél jammer nieuws voor de fans van de rockband Rage Against The Machine, want ze hebben gisteren laten weten dat ze hun aankomende concert in het Antwerpse Sportpaleis moeten annuleren.

Op 1 september ging de band normaal het Sportpaleis in vuur en vlam zetten, maar dat gaat dus niet meer door. De reden? Zack de la Rocha, de frontman van de band, kan om medische redenen niet meer performen.

“Op medisch aanraden heeft Zack de la Rocha het advies gekregen om de augustus en september-concerten van de tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa niet door te laten gaan. Het is met grote ontgoocheling dat we deze annulatie aankondigen”, klinkt het.

Mensen die tickets kochten zullen persoonlijk gecontacteerd worden.

Hanne, Marthe en Julia stellen nieuw album voor!

Dieter Blarinckx-11 augustus 2022 om 13:24

Hoewel de monsterhit ‘Waterval’ nog bij velen vers in het geheugen zit, hebben Marthe, Julia en Hanne groot nieuws bekendgemaakt: ze droppen al snel een nieuw album!

Via sociale media werd immers hun gloednieuwe album en bijhorende tournee ‘Vleugels' voorgesteld. De nieuwe plaat zal tien nummers bevatten en zal droppen op 18 november van dit jaar.

Daarnaast gaan ze in 2023 op tournee door Vlaanderen en Nederland. Vanaf 25 februari 2023 zijn de drie meisjes live te zien in Gent, Hasselt, Antwerpen en Oostende!

Check hun aankondiging hieronder:

Ontdek meer