Veel bekende namen in cast zesde seizoen 'Black Mirror'

Karen Luiken-14 juli 2022 om 04:50

De populaire reeks ‘Black Mirror’ maakt zich op voor zijn langverwachte terugkeer en we kunnen je nu al beloven: het zesde seizoen wordt er een voor in de boekjes. Is het niet omdat we er al zolang op wachten, dan wel vanwege de fantastische cast die Netflix heeft weten te strikken.

Bronnen melden volgens Variety dat onder meer Zazie Beets (Joker), Paapa Essiedu (Gangs of London) en Josh Hartnett (The Fear Index) een rol gaan spelen in het vervolg op ‘Black Mirror’. Andere gezichten die je terug gaat zien zijn die van Aaron Paul (Breaking Bad), Kate Mara (Call Jane), Danny Ramirez (Top Gun: Maverick), Clara Rugaard (The Rising), Auden Thornton (This Is Us) en Anjana Vasan (Killing Eve).

Specifieke details over verhaallijnen worden nog geheim gehouden, maar het is inmiddels wel bekend dat het zesde seizoen van ‘Black Mirror’ meer afleveringen zal bevatten dan het vijfde, dat uit slechts drie delen bestond.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Netflix deelt nieuws over 'Squid Game: The Challenge'

Karen Luiken-22 september 2023 om 14:48

Woensdag 22 november. Onthoud die datum. Dat is namelijk de dag waarop Netflix de langverwachte realitygameshow ‘Squid Game: The Challenge’ online gooit, zo maakt de streamingsdienst bekend met een nieuwe teaser.

‘Squid Game: The Challenge’ wordt een serie met de grootste cast én hoogste geldprijs in de geschiedenis van realitytelevisie. Maar liefst 456 mensen zullen gaan strijden om de jackpot van 4,56 miljoen dollar.

In een enorme afvalrace, verdeeld over tien afleveringen, spelen de deelnemers verschillende spelletjes. Ze worden één voor één geëlimineerd, totdat er slechts een winnaar over blijft.

Ontdek meer