Veel bekende namen in cast zesde seizoen 'Black Mirror'

Karen Luiken-14 juli 2022 om 04:50

De populaire reeks ‘Black Mirror’ maakt zich op voor zijn langverwachte terugkeer en we kunnen je nu al beloven: het zesde seizoen wordt er een voor in de boekjes. Is het niet omdat we er al zolang op wachten, dan wel vanwege de fantastische cast die Netflix heeft weten te strikken.

Bronnen melden volgens Variety dat onder meer Zazie Beets (Joker), Paapa Essiedu (Gangs of London) en Josh Hartnett (The Fear Index) een rol gaan spelen in het vervolg op ‘Black Mirror’. Andere gezichten die je terug gaat zien zijn die van Aaron Paul (Breaking Bad), Kate Mara (Call Jane), Danny Ramirez (Top Gun: Maverick), Clara Rugaard (The Rising), Auden Thornton (This Is Us) en Anjana Vasan (Killing Eve).

Specifieke details over verhaallijnen worden nog geheim gehouden, maar het is inmiddels wel bekend dat het zesde seizoen van ‘Black Mirror’ meer afleveringen zal bevatten dan het vijfde, dat uit slechts drie delen bestond.

Netflix gaat op zoek naar prins William-acteur voor ‘The Crown’

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 08:40- Foto:

Instagram - @KensingtonPalace

Vanaf november kan je via Netflix kijken naar het langverwachte vijfde seizoen van ‘The Crown’. Dat seizoen zal draaien rond de scheiding tussen prins Charles en prinses Diana én uiteindelijk ook haar dodelijke ongeval. Maar Netflix is ook al volop bezig met de voorbereidingen voor seizoen zes.

In dat seizoen (dat ergens in 2024 verwacht wordt) zoomen we in op de - intussen volwassen - kinderen van Diana en Charles. Daarvoor is Netflix nu nog op zoek naar acteur die de rol van prins William kan spelen.

Concreet zijn ze op zoek naar iemand tussen 18 en 35 jaar die een "sterke fysieke gelijkenis" heeft met de Britse prins. Iedereen mag auditie doen, want acteerervaring is “geen must”, klinkt het.

In het zesde seizoen zoomen ze in op de jonge studentenjaren van William, waar hij dan ook uiteindelijk Kate Middleton leert kennen. De opnames starten al in september.

Het gloednieuwe vijfde seizoen zal vanaf november te streamen zijn via Netflix!

‘Spider-Man: No Way Home’ komt naar Netflix!

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 08:34

Wie dé superheldenfilm van 2021 en 2022, ‘Spider-Man: No Way Home’, gemist heeft in de bioscoop, gaan we nu wel héél blij maken! De nieuwe film zal namelijk binnenkort gewoon te streamen zijn via Netflix.

Bij onze Noorderburen staat het gloednieuwe verhaal van Peter Parker en co al sinds deze week op Netflix, maar wij in België moeten nog even geduld hebben,.

Het verhaal van ‘No Way Home’ volgt direct op het einde van ‘Far From Home (2019), waarin de kwaadaardige illusionist Mysterio de ware identiteit van de titelheld onthulde. Hierdoor is het leven van Peter Parker flink op z'n kop komen te staan. Uiteindelijk besluit hij Doctor Strange om hulp te vragen. Hij vraagt hem om heel de wereld te laten vergeten dat hij achter het masker van de spinnenman zit. Het uitspreken van de daarvoor benodigde spreuk gaat echter mis, waardoor de poorten van multiversum worden geopend... met alle gevolgen van dien.

De film staat dus sinds deze week op Netflix in Nederland, België zal snel volgen. Volgens de regels tussen Marvel, Netflix en Disney, zal de film dan later dit jaar ook te streamen zijn via Disney+.

Ontdek meer