'Bridgerton'-acteur heeft nieuwe hoofdrol beet

Karen Luiken-14 juli 2022 om 04:48

Jonathan Bailey staat nu vooral bekend om zijn rol in ‘Bridgerton’, maar zal binnenkort ook te zien zijn in een andere serie. Samen met Matt Bomer en Allison Williams speelt hij de hoofdrol in de nieuwe titel ‘Fellow Travelers’.

De serie is volgens Deadline een politieke thriller die zich afspeelt in het verleden en het liefdesverhaal vertelt van twee totaal verschillende mannen. Jonathan gaat Tim Laughlin spelen, een jonge afgestudeerde van Fordham University. Hij is oprecht over zijn politieke en religieuze overtuigingen en optimistisch over de toekomst na de Tweede Wereldoorlog.

‘Fellow Travelers’ krijgt in het totaal acht afleveringen en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Thomas Mallon. De productie gaat later deze maand van start in Toronto.

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Maisie Williams van GOT koos opnieuw voor een gewaagd kapsel

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 13:45- Foto:

Instagram Maisie Williams

De Britse actrice Maisie Williams is vooral bekend van haar rol in HBO-serie Game of Thrones. Daarin vertolkt ze de rol van de stoere Aria Stark. Ook in het echte leven lijkt Maisie best stoer te zijn en dat toont ze aan de wereld met gedurfde kapsels.

Ze gaf haar haar al verschillende kleuren, bleekte haar wenkbrauwen maar deze keer gaat Maisie een hele andere kant op. De Britse actrice koos dit keer voor een frisse look en dat mag je letterlijk nemen, want ze heeft haar haren afgeschoren! Dat toont ze in een post op haar Instagram account. Fans zijn alvast erg enthousiast en wij ook, you rock girl!

Ontdek meer