Chris Hemsworth eert eigen dochter in nieuwe 'Thor'-film

Dieter Blarinckx-13 juli 2022 om 17:58

Momenteel kan je in de bioscoop gaan kijken naar de vierde ‘Thor’-film: ‘Love and Thunder’. En wie goed opgelet heeft, zal waarschijnlijk ook de kinderen van hoofdrolspeler Chris Hemsworth herkend hebben!

Op insta droeg Chris Hemsworth, Thor himself, zijn laatste post op aan zijn dochter India. Ook zij speelt mee in de film, en natuurlijk kon haar vader het niet laten om er een postje van te maken.

“Hier zijn twee foto's van mij en mijn dochter. De ene was de eerste keer dat ze op de set was 11 jaar geleden, de andere is de meest recente op ‘Thor: Love and Thunder’. Ze is mijn favoriete superheld”, klinkt het bij de mooie beelden.

Check de post hieronder en ga ’Thor: Love and Thunder’ nu zien in een bioscoop bij jou in de buurt!

Kim Cattrall keert terug als Samantha Jones

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:29

Kim Cattrall keert tóch terug als Samantha Jones. Hoewel de actrice eerder liet weten niet open te staan voor een comeback in de ‘Sex and the City’-reboot ‘And Just Like That’, meldt Variety nu dat ze terugkomt op haar beslissing.

Oké, heel veel zendtijd krijgt Kim niet, maar toch: ze kruipt opnieuw in de huid van haar iconische karakter Samantha. Ze zou te zien zijn in een scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen. Daarin voert ze naar verluidt een telefoongesprek met Carrie Bradshaw, die gespeeld wordt door Sarah Jessica Parker. De twee zouden elkaar niet gezien hebben voor het opnemen van de scène.

De reden waarom Kim eigenlijk niets meer met ‘Sex and the City’ te maken wilde hadden, was omdat ze het script van het vervolg slecht vond, maar ook de ruzie met haar tegenspeelster Sarah speelde mee.

Het tweede seizoen van 'And Just Like That' verschijnt vanaf 22 juni op HBO Max.

Sam Smith brengt duet uit met Madonna

Karen Luiken-01 juni 2023 om 06:04

Sam Smith en Madonna zijn samen de studio ingedoken. Op vrijdag 9 juni brengen ze hun gloednieuwe duet ‘Vulgar’ uit.

Een week geleden hintte Sam via social media al op een samenwerking met Madonna en gisteren werd het grote nieuws dan eindelijk bevestigd. “Vulgar. Sam x Madonna. Vrijdag 9 juni’, schreef Sam bij een klein voorproefje van het nummer op Instagram.

Het is het derde liedje dat Sam dit jaar uitbrengt. Eerder kwam de artiest al met ‘Gimme’ en ‘I’m Not Here To Make Friends’. Madonna heeft iets langer op zich laten wachten: haar laatste nummer ‘Back That Up To The Beat’ verscheen in 2019.

Ontdek meer