Chris Hemsworth eert eigen dochter in nieuwe 'Thor'-film

Dieter Blarinckx-13 juli 2022 om 17:58

Momenteel kan je in de bioscoop gaan kijken naar de vierde ‘Thor’-film: ‘Love and Thunder’. En wie goed opgelet heeft, zal waarschijnlijk ook de kinderen van hoofdrolspeler Chris Hemsworth herkend hebben!

Op insta droeg Chris Hemsworth, Thor himself, zijn laatste post op aan zijn dochter India. Ook zij speelt mee in de film, en natuurlijk kon haar vader het niet laten om er een postje van te maken.

“Hier zijn twee foto's van mij en mijn dochter. De ene was de eerste keer dat ze op de set was 11 jaar geleden, de andere is de meest recente op ‘Thor: Love and Thunder’. Ze is mijn favoriete superheld”, klinkt het bij de mooie beelden.

Check de post hieronder en ga ’Thor: Love and Thunder’ nu zien in een bioscoop bij jou in de buurt!

'Harry Potter'-acteur sluit comeback niet uit

Karen Luiken-23 juni 2024 om 07:44

Zien we Matthew Lewis ooit nog terug als Neville Longbottom? Het is niet uitgesloten. De acteur zegt dat hij niet weg deinst voor een rol in een nieuw ‘Harry Potter’-project.

Matthew was in alle acht ‘Harry Potter’-films te zien als Neville Longbottom. Vooralsnog staat het niet op zijn planning dat hij een comeback maakt in de reboot die nu in de maak is voor HBO Max, maar komt daar in de toekomst misschien verandering in? Zeg nooit nooit.

“Het is niet iets waar ik nu mee bezig ben, maar ik haal er mijn neus niet voor op”, aldus Matthew in een gesprek met People. “Ik zou het heel interessant vinden om Neville als volwassene te zien. Ik zou het zeker overwegen.”

'Hunger Games'-acteur Donald Sutherland overleden

Karen Luiken-21 juni 2024 om 06:58

Donald Sutherland is overleden. De acteur, die onder meer bekend was door zijn rol in ‘The Hunger Games’, is 88 jaar geworden.

Het nieuws wordt bekendgemaakt door Kiefer Sutherland, de zoon van Donald. “Met pijn in het hart moet ik mededelen dat mijn vader, Donald Sutherland, is overleden”, schrijft hij in een bericht op X. “Ik denk persoonlijk dat hij een van de belangrijkste acteurs in de filmgeschiedenis is. Nooit afgeschrikt door een rol, goed, slecht of lelijk. Hij hield van wat hij deed en deed wat hij leuk vond, en meer kun je niet vragen. Een goed geleefd leven.”

Deadline schrijft dat Donald al een tijdje ziek was. Hij had naast zijn rol in ‘The Hunger Games’ ook rollen in onder andere ‘Citizen X’, ‘Undoing’, ‘Klute’ en ‘Ordinary People’.

Ontdek meer