Horror: volledige trailer 'American Horror Stories' gedropt!

Dieter Blarinckx-13 juli 2022 om 17:46

Vanaf 21 juli laat de legendarische regisseur Ryan Murphy het gloednieuwe seizoen van 'American Horror Stories' op je los en nu werd de eerste volledige trailer gedropt!

'American Horror Stories' is een een spin-off van 'American Horror Story' en is een verzameling van allemaal kortere horrorverhalen die zich afspelen in het bredere 'American Horror Story'-universum.

In deze eerste trailer krijgen we alvast een snelle glimp op de kortverhalen die we te zien zullen krijgen in het tweede seizoen.

De serie zal vanaf 21 juli te streamen zijn via de streamingdienst Hulu. Aangezien deze bij ons niet beschikbaar is - maar wél deel is van Disney+ - zal deze bij ons te streamen zijn via de streamingdienst van Disney. Maar of wij ook vanaf 21 juli via Disney+ kunnen kijken, is helaas nog niet geweten.

Netflix zet vampierenserie 'First Kill' stop na één seizoen

Nico De Greef-05 augustus 2022 om 14:17

First Kill, de nieuwe vampierenserie die sinds begin juli op Netflix debuteerde, zal helaas niet terugkeren voor een tweede seizoen.

In First Kill moet tienervampier Juliette (Sarah Catherine Hook) op zoek naar haar eerste menselijke slachtoffer. Ze laat haar oog vallen op het nieuwe meisje Calliope (Imani Lewis) die uit een gerespecteerde familie van vampierenjagers komt. Wat Juliette echter niet gepland had, was om verliefd te worden op Cal.

Ondanks dat het eerste seizoen eindigde met een cliffhanger, zal de reeks dus niet meer terugkeren. Waarom de streamingdienst de serie heeft stopgezet, werd niet bekendgemaakt. Gewoonlijk worden reeksen door Netflix gecanceld wanneer ze niet de gewenste kijkcijfers behalen.

Het is niet de eerste keer dat Netflix een vampierenserie cancelt. Eerder zette de streamingdienst ook al V Wars, met Ian Somerhalder in de hoofdrol, stop na één seizoen.

Opnames tweede seizoen 'Moon Knight' gestart!

Dieter Blarinckx-04 augustus 2022 om 07:21

Goed nieuws voor de Marvelfans hier, want hoewel het een tijdje onzeker was of er wel een tweede seizoen van 'Moon Knight' zou komen, is er nu eindelijk meer nieuws bekendgemaakt!

Via TikTok is immers een video opgedoken waarin hoofdacteur Oscar Isaac bevestigt dat er een tweede seizoen in de maak is. Méér zelfs: ze zijn momenteel zelfs al aan het shooten in Caïro (Egypte)!

Over de verhaallijn en de releasedatum is helaas nog niets geweten. Maar als ze nu aan het shooten zijn, zullen we de serie pas ten vroegste in de lente van 2023 kunnen verwachten.

Het eerste seizoen was een groot succes op Disney+ en vertelde het verhaal van Marc Spector en Steven Grant (allebei gespeeld door Oscar Isaac) die verwikkeld geraken in een kluwen van Egyptische mythologie.

Check de TikTok hieronder:

Ontdek meer