Zot: dochtertje Cardi B krijgt $50.000 cash voor verjaardag

Dieter Blarinckx-13 juli 2022 om 16:02

Dat de celebs in Hollywood letterlijk met geld smijten, hoeven we je niet meer te vertellen. En ook dit nieuwtje bevestigt dat maar eens te meer! Het dochtertje van Cardi B kreeg namelijk 50.000 dollar cash geld voor haar verjaardag!

Kulture, het dochtertje van Cardi B en Offset, vierde afgelopen zondag haar vierde verjaardag. En dat werd gevierd met een uitje naar Candytopia. Daar kreeg Kulture maar liefst 50.000 dollar cash in de hand.

In een video die werd gepost door Offset zien we hoe Kulture zomaar die 50.000 in de handen geduwd krijgt wanneer ze vraagt om een suikerpin.

Check de beelden hier:

Kit Connor en Rachel Zegler worden Romeo en Juliet

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 14:19

Kit Connor en Rachel Zegler maken hun debuut op Broadway. Kit Connor, die je kan kennen van zijn rol in 'Heartstopper', zal deze herfst in de huid kruipen van Romeo. Rachel Zegler, die onlangs de hoofdrol speelde in de prequel van 'The Hunger Games', speelt zijn geliefde.

'Romeo + Juliet' wordt een moderne versie van het klassieke verhaal van Shakespeare. De musical gaat over de romance van twee jonge Italianen, waarvan hun families in de clinch liggen. In tegenstelling tot het toneelstuk uit 1579, zal deze versie zich richten op de TikTok-generatie. De slogan luidt dan ook: "The youth is fucked." Volgends de makers 'behoort Shakespeare's tijdloze tragedie nu tot een nieuwe generatie aan de rand van de afgrond'.

Logan Paul wordt papa

Chelsy Vanlerberghe-16 april 2024 om 12:45

Gezinsuitbreiding bij de familie Paul! YouTuber en worstelaar Logan Paul en zijn vriendin Nina Agdal verwachten samen een kindje. Dat meldt het koppel zelf op Instagram.

"Another Paul coming this Fall 👶🏼," schrijft de Amerikaanse influencer bij de Instagramfoto waar hij trots de echo toont. Het geluk kan niet op voor de twee lovebirds, want er staat binnenkort ook een trouw op de planning. Logan Paul vroeg het Deens model in juli ten huwelijk. Cute!

Ontdek meer