Zot: dochtertje Cardi B krijgt $50.000 cash voor verjaardag

Dieter Blarinckx-13 juli 2022 om 16:02

Dat de celebs in Hollywood letterlijk met geld smijten, hoeven we je niet meer te vertellen. En ook dit nieuwtje bevestigt dat maar eens te meer! Het dochtertje van Cardi B kreeg namelijk 50.000 dollar cash geld voor haar verjaardag!

Kulture, het dochtertje van Cardi B en Offset, vierde afgelopen zondag haar vierde verjaardag. En dat werd gevierd met een uitje naar Candytopia. Daar kreeg Kulture maar liefst 50.000 dollar cash in de hand.

In een video die werd gepost door Offset zien we hoe Kulture zomaar die 50.000 in de handen geduwd krijgt wanneer ze vraagt om een suikerpin.

Check de beelden hier:

Muziek van Britney Spears te horen in sprookjesmusical

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:00

De muziek van Britney Spears speelt een grote rol in de musical ‘Once Upon a One More Time’. Het stuk zal volgend jaar te zien zijn op Broadway.

Helemaal nieuw is de musical niet. Er wordt al sinds 2017 aan gewerkt, maar vanwege de coronapandemie liep het stuk vertraging op. De show was vorig jaar voor het eerst te zien en zal volgend jaar dus naar Broadway komen, het meest bekende theater van de Verenigde Staten.

Hoewel verschillende songs van Britney de revue passeren in de musical, gaat het verhaal verder niet over het leven van de zangeres. In plaats daarvan spelen sprookjesprinsessen zoals Sneeuwwitje de hoofdrol.

Zien: Netflix dropt trailer van docu over prins Harry en Meghan

Dieter Blarinckx-03 december 2022 om 09:13- Foto:

Netflix

Het zat er al lang aan te komen, maar nu heeft Netflix eindelijk de eerste trailer gedropt van de langverwachte docu rond prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle.

In 2020 tekenden Harry & Meghan een monsterdeal bij Netflix voor meerdere projecten. Eéntje daarvan is de langverwachte docu over de twee en hun vertrek uit de Britse Koninklijke Familie.

"Niemand ziet wat er achter de gesloten deuren gebeurt. Als de inzet zo hoog is, is het dan niet logisch om ons verhaal ook van ons te horen?”, klinkt het alvast in de eerste beelden.

‘Harry & Meghan’ zal al vanaf 8 december te streamen zijn via Netflix.

Ontdek meer