Op jacht naar BV's in nieuw programma 'Jachtseizoen’

Karen Luiken-13 juli 2022 om 11:37

De jacht is geopend in een gloednieuw programma van VTM. Laura Tesoro, Jamie-Lee Six en Maarten Cop spelen speciaal voor ‘Jachtseizoen’ een kat- en muisspel met verschillende op de vlucht zijnde BV-duo’s.

De duo’s bestaan altijd uit twee bekende Vlamingen die uit een cel ergens in Vlaanderen moeten ontsnappen. Ze krijgen twintig minuten voorsprong, daarna zetten Laura, Jamie-Lee en Maarten de achtervolging genadeloos in. De jagers beschikken over een busje en een GPS-tracker waarmee ze om de tien minuten de locatiegegevens van de dieven doorkrijgen.

De vluchters mogen op voorhand twee liften regelen, maar krijgen verder niets: geen gsm, geen geld, geen hulpmiddelen en al zeker geen medelijden. Ze mogen niet langer dan twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten, kunnen enkel in openbare gebouwen schuilen én de feloranje overall die ze aankrijgen mogen ze niet uittrekken. Alle hulp van toevallige voorbijgangers is dus meer dan welkom.

De opnames van ‘Jachtseizoen’ zijn recent gestart. Het programma zal dit najaar bij VTM te zien zijn.

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

'James de Musical' dropt eerste gast nieuwe seizoen

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 09:21

Het populaire en muzikale programma 'James de Musical' begint binnenkort al aan het derde seizoen. En wie de eerste gast zal zijn, maakte James zopas zélf bekend. En het is niet de minste...

Net voor de start van de ‘James de Musical Live on Stage’ in de Lotto Arena, verklapte James zelf wie de eerste gast zal zijn van het nieuwe seizoen van het populaire Play4-programma.

Boven het podium hing een cadeau waarin de nieuwe gast verpakt zat. En wie kwam er uit? Metejoor!

“Weet je dat ik sta te trillen op mijn benen? Dat is echt hoog, om daar zo te hangen in dat cadeau”, vertelde de zanger na de onthulling.

Wanneer het nieuwe seizoen net te zien zal zijn, is helaas nog niet geweten.

Bekijk de onthulling van Metejoor hieronder:

Ontdek meer