Max zou vierde seizoen 'Stranger Things' eigenlijk niet overleven

Karen Luiken-13 juli 2022 om 07:11

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ zit vol met onverwachte, spannende en soms treurige momenten. Niemand had gewild dat nieuwkomer Eddie ‘the freak’ doodging, maar toch gebeurde het. En misschien zijn er ook mensen die niet hadden verwacht dat Max nog terug zou keren, maar ook dat gebeurde. Al had het weinig gescheeld of ze had hetzelfde lot als Eddie ondervonden...

Max speelt een grote rol in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. Ze is gekozen als slachtoffer van Vecna en balanceert meerdere keren op het randje van de dood. Haar goede vriendin Eleven weet haar te redden, maar dat is iets wat de makers van de serie in eerste instantie niet van plan waren.

“De dood van Max werd als een mogelijkheid besproken”, zegt Ross Duffer tegen Variety. “Een tijdje was dat wat er ging gebeuren, maar we zijn hierin beland - we wilden aan het einde van het seizoen afsluiten met meer vragen. Het is nog steeds erg duister en het is niet duidelijk of het nog goedkomt met Max. We wilden het vaag houden en de verhaallijn door laten lopen naar het vijfde seizoen.”

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer