Max zou vierde seizoen 'Stranger Things' eigenlijk niet overleven

Karen Luiken-13 juli 2022 om 07:11

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ zit vol met onverwachte, spannende en soms treurige momenten. Niemand had gewild dat nieuwkomer Eddie ‘the freak’ doodging, maar toch gebeurde het. En misschien zijn er ook mensen die niet hadden verwacht dat Max nog terug zou keren, maar ook dat gebeurde. Al had het weinig gescheeld of ze had hetzelfde lot als Eddie ondervonden...

Max speelt een grote rol in het vierde seizoen van ‘Stranger Things’. Ze is gekozen als slachtoffer van Vecna en balanceert meerdere keren op het randje van de dood. Haar goede vriendin Eleven weet haar te redden, maar dat is iets wat de makers van de serie in eerste instantie niet van plan waren.

“De dood van Max werd als een mogelijkheid besproken”, zegt Ross Duffer tegen Variety. “Een tijdje was dat wat er ging gebeuren, maar we zijn hierin beland - we wilden aan het einde van het seizoen afsluiten met meer vragen. Het is nog steeds erg duister en het is niet duidelijk of het nog goedkomt met Max. We wilden het vaag houden en de verhaallijn door laten lopen naar het vijfde seizoen.”

Show Jonas Brothers in Antwerpen uitgesteld

Karen Luiken-11 april 2024 om 17:04

Keek je reikhalzend uit naar het concert van de Jonas Brothers in het Antwerpse Sportpaleis? We moeten je helaas teleurstellen. De zangers hebben hun Europese tour uitgesteld, zo blijkt uit een bericht op social media.

De Jonas Brothers zouden in het kader van hun ‘Jonas Brothers: FIVE ALBUMS. ONE NIGHT’-tour eigenlijk op 8 juni een show geven in Antwerpen, maar dat feest is nu dus van de baan. Het optreden wordt net als alle andere shows in Europa uitgesteld naar een andere datum. Voor Antwerpen staat de show nu gepland op 1 oktober.

“We verplaatsen onze komende shows naar later dit jaar”, klinkt het bij de Nick, Kevin en Joe. “We weten dat dit een beetje lastig is, maar we kunnen niet wachten tot we meer kunnen delen over wat er gaat komen.”

Mensen die een kaartje hebben gekocht voor het concert in Antwerpen, kunnen met datzelfde ticket naar het concert van 1 oktober.

Netflix lost trailer voor het derde seizoen van 'Bridgerton'

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 14:07

Dearest gentle reader, Lady Whistledown is making her return! Netflix heeft zojuist de trailer gedropt voor het nieuwste seizoen van Bridgerton, waarin fans al een sneak peek krijgen van het prille liefdesgeluk van Penelope Featherington en Colin Bridgerton.

Waar in het vorige seizoen Anthony Bridgerton centraal stond, zal het verhaal deze keer rond Colin en Penelope draaien. Volgens de officiële synopsis van seizoen 3 op Netflix is Penelope eindelijk klaar om haar langdurige verliefdheid op Colin achter zich te laten. Maar dat betekent niet dat ze niet meer openstaat voor liefde. Nee, Penelope heeft besloten dat het tijd is om te trouwen - en het liefst met iemand die haar de vrijheid geeft om haar geheime leven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van de bemoeizuchtige ogen van haar moeder en zussen.

Het langverwachte derde seizoen van de kostuumdrama wordt uitgebracht in twee delen van elk 4 afleveringen. Het eerste deel staat gepland voor 16 mei 2024, gevolgd door het tweede deel op 13 juni 2024.

Ontdek meer