'Selling Sunset'-ster Jason Oppenheim is weer verliefd

Karen Luiken-13 juli 2022 om 07:01

Het liefdesleven lacht Jason Oppenheim weer toe. Zo’n zes maanden na zijn breuk met ‘Selling Sunset’-collega Crishell Stause is de realityster zoenend gespot met een vrouw.

Jason werd afgelopen week kussend gezien met een model dat volgens People Marie-Lou heet. De tortelduifjes waren samen vakantie aan het vieren in het Griekse Mykonos.

“Ik zag een man en een vrouw zoenen en realiseerde me dat het om Jason van ‘Selling Sunset’ ging”, zegt een getuige volgens People. “Hij kon niet van haar afblijven.”

Het nieuws komt slechts een paar maanden nadat Jason duidelijk maakte het nog erg zwaar te hebben met de breuk met Chrishell. “Ik ben nog steeds aan het genezen”, zei Jason er destijds over. “Ik moet het nog steeds verwerken. Ik had gehoopt dat het inmiddels een stuk beter zou gaan, maar het zal duidelijk een langer proces worden dan ik had verwacht."

Chrishell is inmmiddels ook weer gelukkig in de liefde. Zij is samen met de Australische artiest G Flip.

Klaasje over K3: “Je krijgt gewoon een rolomschrijving”

Dieter Blarinckx-13 augustus 2022 om 13:22- Foto:

DPG Media - The Voice Kids

De 27-jarige Klaasje Meijer, ex-blondine van K3, is volgende week te gast in het VTM-programma 'Doen, Durven of Waarheid’. En daar spreekt ze openlijk over haar vertrek bij de populairste meidengroep van de Lage Landen.

In 2021 kondigde Klaasje na vijf jaar haar afscheid aan. Nu praat ze voor het eerst openlijk en eerlijk over waarom ze dat net deed:

“Je speelt jezelf binnen K3, maar het is een uitvergrote versie van jezelf. Maar toch, aan het begin van een filmperiode, dan krijg je gewoon een rolomschrijving. Dan staat er: ‘Klaasje is naïef, grappig en doet gekke dingen.’ En dat is natuurlijk wel iets dat heeft meegespeeld in mijn afweging om te stoppen. Ik wilde gewoon aan mijn volwassen leven beginnen, en niet meer alleen als dat plaatje gezien worden. Ik wilde gewoon écht mezelf kunnen zijn”, wou ze kwijt.

Op de vraag of ze spijt heeft van haar K3-avontuur, antwoordt ze dit: “Ik had ook nooit vooraf kunnen denken dat ik na zes jaar zou stoppen. Maar ik ontwikkelde en veranderde. Ik voelde dat ik ouder werd, in mijn hoofd misschien ouder dan dat mensen mij zagen. Ik voelde aan alles dat ik toe was aan een volgende stap. En dat voelt nu ook als de juiste keuze.”

‘Waarheid, Durven of Doen’, ontdek je iedere week van maandag tot donderdag om 20u30 bij VTM.

Amandine doet bijzondere onthulling over 'Love Island'

Karen Luiken-13 augustus 2022 om 07:35

De deelnemers van ‘Love Island’ hebben gedurende de dag een bijzonder tijdschema. Altijd al benieuwd geweest hoe laat ze op staan, hoe laat ze naar bed gaan en wanneer de herkoppelingen plaatsvinden? Amandine geeft antwoord!

Het zal je vast opgevallen zijn dat herkoppelingen altijd in het donker plaatsvinden. Oftewel: laat op de avond. Maar hoe laat eigenlijk? Volgens Amandine gebeurt het soms in het holst van de nacht. “Dat kan 2 of 3 uur in de nacht zijn”, onthult ze. “Maar dan mochten we wel wat langer uitslapen.”

Normaal gesproken worden de islanders rond 08.30 gewekt. “En we gaan naar bed rond 23.00 uur”, geeft Amandine aan. Hoe laat ze wakker worden na een nachtelijke herkoppeling, is dan weer niet helemaal duidelijk.

Ontdek meer