'Selling Sunset'-ster Jason Oppenheim is weer verliefd

Karen Luiken-13 juli 2022 om 07:01

Het liefdesleven lacht Jason Oppenheim weer toe. Zo’n zes maanden na zijn breuk met ‘Selling Sunset’-collega Crishell Stause is de realityster zoenend gespot met een vrouw.

Jason werd afgelopen week kussend gezien met een model dat volgens People Marie-Lou heet. De tortelduifjes waren samen vakantie aan het vieren in het Griekse Mykonos.

“Ik zag een man en een vrouw zoenen en realiseerde me dat het om Jason van ‘Selling Sunset’ ging”, zegt een getuige volgens People. “Hij kon niet van haar afblijven.”

Het nieuws komt slechts een paar maanden nadat Jason duidelijk maakte het nog erg zwaar te hebben met de breuk met Chrishell. “Ik ben nog steeds aan het genezen”, zei Jason er destijds over. “Ik moet het nog steeds verwerken. Ik had gehoopt dat het inmiddels een stuk beter zou gaan, maar het zal duidelijk een langer proces worden dan ik had verwacht."

Chrishell is inmmiddels ook weer gelukkig in de liefde. Zij is samen met de Australische artiest G Flip.

Dit zag je niet in 'De Verhulstjes'

Karen Luiken-05 februari 2023 om 20:00

In de vijfde aflevering van 'De Verhulstjes' kwamen heel veel hilarische momenten voorbij, maar niet alles haalde de uitzending. Gert de gentlemen, vergeten cadeaus en vermoeiende fietsritjes: dit zag je niet op tv.

Efteling voegt iets extra toe aan 'De Vliegende Hollander'

Dieter Blarinckx-05 februari 2023 om 14:50

Eén van de meest geliefde en iconische attracties uit de Efteling is toch wel 'De Vliegende Hollander'. Die spannende boottocht krijgt binnenkort een gloednieuwe scène.

Op de plek waar opvarenden tot voor kort geconfronteerd werden met een watergordijn en een videoprojectie, wordt er nu volop een nieuwe scène gebouwd. Vanaf 1 april zullen de bezoekers immers door een kerkhof van vervallen scheepswrakken varen. De hele nieuwe scène werd ontworpen door Karel Willemen.

"Het felle licht toont ons kortstondig een scheepswrak met een vermolmd, engelachtig boegbeeld. Een tweede en derde blikseminslag openbaren in een korte flits meerdere wrakken en boegbeelden die ons als sirenen toe lijken te zingen", klinkt het in het officiële bericht.

"Vanaf 1 april ontdek je iets nieuws in 'De Vliegende Hollander'! 🤩 Durf jij straks het kerkhof van vervallen scheepswrakken te trotseren? ⚓", klinkt het bij de aankondiging van het Nederlandse themapark op insta.

Bekijk de teaser hieronder:

Ontdek meer