'Selling Sunset'-ster Jason Oppenheim is weer verliefd

Karen Luiken-13 juli 2022 om 07:01

Het liefdesleven lacht Jason Oppenheim weer toe. Zo’n zes maanden na zijn breuk met ‘Selling Sunset’-collega Crishell Stause is de realityster zoenend gespot met een vrouw.

Jason werd afgelopen week kussend gezien met een model dat volgens People Marie-Lou heet. De tortelduifjes waren samen vakantie aan het vieren in het Griekse Mykonos.

“Ik zag een man en een vrouw zoenen en realiseerde me dat het om Jason van ‘Selling Sunset’ ging”, zegt een getuige volgens People. “Hij kon niet van haar afblijven.”

Het nieuws komt slechts een paar maanden nadat Jason duidelijk maakte het nog erg zwaar te hebben met de breuk met Chrishell. “Ik ben nog steeds aan het genezen”, zei Jason er destijds over. “Ik moet het nog steeds verwerken. Ik had gehoopt dat het inmiddels een stuk beter zou gaan, maar het zal duidelijk een langer proces worden dan ik had verwacht."

Chrishell is inmmiddels ook weer gelukkig in de liefde. Zij is samen met de Australische artiest G Flip.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Voetballer Noa Lang te zien in eigen documentaire

Karen Luiken-23 februari 2024 om 11:40

Er is een documentaire over voetballer Noa Lang gemaakt. Amazon Prime maakt in een persbericht bekend dat de serie vanaf nu op de streamingsdienst te zien is.

De docu draagt de naam ‘Lastpak: Noa Lang’ en geeft de kijker een exclusief kijkje in het leven van de 24-jarige voetballer. “Van ruzies op het veld tot confrontaties thuis, ‘Lastpak: Noa Lang’ neemt je mee in het confronterende verhaal van Noa Lang, een man die zijn droomtransfer najaagt in een harde wereld, waar de messen zijn geslepen en fouten snel gemaakt zijn”, zo klinkt het in een omschrijving.

Naast Noa Lang komen ook andere voetballers aan het woord. Onder meer Erik ten Hag, Alfred Schreuder, Denzel Dumfries en Jurriën Timber maken hun opwachting. Ook de ouders van Noa Lang komen in beeld.

Ontdek meer