Chadwick Boseman twee jaar na overlijden genomineerd voor Emmy

Karen Luiken-13 juli 2022 om 04:05

Twee jaar na zijn overlijden is Chadwick Boseman genomineerd voor een Emmy. De acteur uit ‘Black Panther’ maakt postuum kans op een prijs in de categorie beste voice-over.

Chadwick heeft zijn nominatie te danken aan de bijdrage die hij leverde aan de Marvel-serie ‘What if...?’ Hij spreekt de stem in van ‘Black Panther’. Andere genomineerden voor deze categorie zijn Jeffrey Wright, F. Murray Abraham, Julie Andrews, Jessica Walter, Stanley Tucci en Maya Rudolph.

Het is inmiddels bijna twee jaar geleden dat Chadwick op 28 augustus 2020 overleed aan de gevolgen van darmkanker. Er waren niet veel mensen die wisten dat hij ziek was. De acteur werd slechts 43 jaar.

Parijzenaars zijn 'imbeciele fans' van Emily in Paris spuugzat

Nico De Greef-06 februari 2024 om 16:04

Het zit de makers van de Netflix-hitserie Emily in Paris niet mee. Eerst liep de productie flinke vertraging op door de stakingen in Hollywood en nu krijgen ze ook nog eens te maken met heel wat woedende Parijzenaars. Oorzaak? De invasie van 'imbeciele fans' die Parijs overspoelt.

Terwijl de opnames van het vierde seizoen volop aan de gaan zijn, uiten steeds meer inwoners van de Franse hoofdstad hun ontevredenheid over de overlast die de hitserie veroorzaakt. Zo hekelen de Parijzenaars niet alleen de clichés over de Franse bevolking die in de serie aan bod komen, maar vinden ze de opnames ook gewoon vreselijk irritant, en worden ze dagelijks overspoeld door honderden fans die met hun selfiesticks foto's proberen te maken op locatie's waar de serie is opgenomen.

Op sociale media worden de bezoekjes van de fans door inwoners dan ook omschreven als de 'Invasion des Imbéciles', oftewel de invasie van de imbecielen. Woedende inwoners zijn het zelfs zo beu dat ze verschillende filmlocaties nu met graffiti hebben beklad.

Op het rolluik van een pand tegenover het restaurant (van Chef Gabriel) dat regelmatig te zien is in de serie, valt er zo sinds kort te lezen ’Emily maakt het allemaal kapot’. Terwijl er op verschillende muren en een fontein ’Emily is niet welkom’ staat geschreven.

De actie heeft intussen zelfs een officiële hashtag op Instagram, #EmilyNotWelcome, waar mensen hun eigen graffiti werkjes op kunnen delen. Maar of de actie ook fans doet afschrikken? Op het eerste zicht niet echt. Integendeel, fans staan nu massaal aan te schuiven om met de graffiti op de foto te gaan.

Koffers zorgen voor opschudding in 'Big Brother'

Karen Luiken-25 januari 2024 om 12:22

Het is Fucked Up Week in ‘Big Brother’ en dat ontgaat de bewoners niet. Ze krijgen elke dag te maken met bizarre wendingen. Nadat ze eerder deze week voor een bedrag van 2.500 euro hun koffers terug konden kopen maar dat aanbod weigerden, komt er nu een nieuw aanbod. Dit keer betalen ze maar liefst 6.200 euro voor de koffers. Ze zijn het erover eens dat ze dit niet willen doen, totdat één bewoner anders besluit...

Ontdek meer