'Squid Game' pakt als eerste niet-Engelstalige serie Emmy-nominatie

Karen Luiken-13 juli 2022 om 04:00

‘Squid Game’ heeft voor de zoveelste keer geschiedenis geschreven. De Netflix-hit is de eerste niet-Engelstalige serie ooit die genomineerd is voor een Emmy.

De Zuid-Koreaanse show is maar liefst veertien keer genomineerd. Eén van de meest belangrijke nominaties is die in de categorie beste dramaserie, waarin ‘Squid Game’ het opneemt tegen ‘Stranger Things’, ‘Ozark’, ‘Euphoria’, ‘Better Call Saul’, ‘Succession’ en ‘Yellowjackets’.

Andere nominaties zijn onder andere voor beste hoofdrolspeler, beste mannelijke bijrol en beste vrouwelijke bijrol.

Vierde seizoen 'You' komt eerder dan verwacht

Karen Luiken-28 november 2022 om 07:20

Netflix heeft goed nieuws voor fans van ‘You’. De streamingsdienst heeft bekendgemaakt dat het vierde seizoen van de serie eerder online komt te staan dan oorspronkelijk was gepland. De releasedatum is ietsje naar voren gehaald.

Toegegeven: het zijn geen rigoureuze veranderingen. Maar dat neemt niet weg dat iedere dag waarop we ‘You’ eerder kunnen bekijken, mooi is meegenomen.

Het vierde seizoen van ‘You’ wordt opgedeeld in twee delen. Het eerste deel zou volgens de originele plannen op 10 februari verschijnen, het tweede deel zou op 10 maart volgen.

Maar daar is nu dus verandering in gebracht. Netflix maakt namelijk bekend dat de afleveringen niet op 10 februari gelanceerd worden, maar op 9 februari. Het tweede deel volgt op 9 maart in plaats van 10 maart.

Hoe groot moeten ballen zijn?!

Joyce Vander Auwera-25 november 2022 om 16:40

Ontdek meer