Finn Wolfhard gaat eigen horrorkomedie regisseren

Dieter Blarinckx-12 juli 2022 om 20:08

Groot nieuws uit Hollywood want 'Stranger Things'-acteur Finn Wolfhard heeft bekendgemaakt dat hij binnenkort zélf gaat regisseren. Hij zal namelijk een nieuwe horrorkomedie gaan regisseren.

De 19-jarige Wolfhard werd vooral bekend door zijn rollen in de horrorfranchise 'IT' en de Netflix-hit 'Stranger Things'. Maar naast acteren wil hij binnenkort ook eens iets anders proberen. Samen met zijn goede vriend Billy Bryk (met wie hij in 'Ghostbusters: Afterlife' te zien was), zal hij de nieuwe horrorkomedie 'Hell of a Summer' regisseren.

"Ik ben zó blij dat ik mijn eerste langspeelfilm mag co-regisseren. Ik krijg de kans om te werken met een ongelooflijke cast en crew, en samenwerken met een bedrijf zoals 30WEST en Aggregate is een echte droom die uitkomt."

Maar dat is niet het enige leuke nieuws, want naast regisseren zal Wolfhard ook zelf te zien zijn in zijn eigen film!

Wanneer 'Hell of a Summer' net zal uitkomen, is helaas nog niet geweten.

Romina en Jan verwelkomen eerste kindje!

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 10:10

Er is weer een nieuwe ‘Boer Zkt Vrouw’-baby ter wereld gebracht want Jan en Romina zijn de trotse ouders geworden van zoontje Dré. Dat werd zopas bekendgemaakt via instagram.

De twee leerden elkaar kennen in 2018 door het VTM-programma ‘Boer Zkt Vrouw: De Wereld Ron’. Jan woonde toen in Australië. Inmiddels is hij echter voor Romina weer naar België verhuisd.

In juni maakten de love birds bekend dat er een eerste kindje op komst was. En nu is het zover: eerder deze week moest Romina bevallen en bracht ze zoontje Dré ter wereld.

"Al ons later is met jou", schrijft Romina bij de prachtige post op insta.

Proficiat Jan & Romina!

K-pop-ster Kris Wu gaat 13 jaar de cel in

Dieter Blarinckx-27 november 2022 om 09:57

De Chinees-Canadese zanger en acteur Kris Wu gaat dertien jaar de cel in. Hij werd zopas veroordeeld nadat hij schuldig bevonden werd aan verkrachting. Hij zal die straf uitzitten in een gevangenis in China, maar zal na zijn straf het land moeten verlaten.

De 32-jarige Kris Wu, die vooral bekend werd met zijn Chinees-Zuid-Koreaanse band EXO, werd in Peking veroordeeld tot elf jaar en zes maanden gevangenisstraf voor verkrachting. Daarnaast kreeg hij nog eens twintig maanden cel voor “het aanzetten tot promiscuïteit”.

Hij vliegt de cel in nadat hij beschuldigd werd van verkrachting van een minderjarig meisje. Wu zelf ontkende alle feiten, maar vliegt nu dus toch de gevangenis is. In totaal werd hij schuldig bevonden aan het “verkrachten van drie slachtoffers die dronken zouden zijn geweest en zich niet konden verzetten”, klinkt het bij de rechtbank van Peking.

Ontdek meer