Finn Wolfhard gaat eigen horrorkomedie regisseren

Dieter Blarinckx-12 juli 2022 om 20:08

Groot nieuws uit Hollywood want 'Stranger Things'-acteur Finn Wolfhard heeft bekendgemaakt dat hij binnenkort zélf gaat regisseren. Hij zal namelijk een nieuwe horrorkomedie gaan regisseren.

De 19-jarige Wolfhard werd vooral bekend door zijn rollen in de horrorfranchise 'IT' en de Netflix-hit 'Stranger Things'. Maar naast acteren wil hij binnenkort ook eens iets anders proberen. Samen met zijn goede vriend Billy Bryk (met wie hij in 'Ghostbusters: Afterlife' te zien was), zal hij de nieuwe horrorkomedie 'Hell of a Summer' regisseren.

"Ik ben zó blij dat ik mijn eerste langspeelfilm mag co-regisseren. Ik krijg de kans om te werken met een ongelooflijke cast en crew, en samenwerken met een bedrijf zoals 30WEST en Aggregate is een echte droom die uitkomt."

Maar dat is niet het enige leuke nieuws, want naast regisseren zal Wolfhard ook zelf te zien zijn in zijn eigen film!

Wanneer 'Hell of a Summer' net zal uitkomen, is helaas nog niet geweten.

Jaimie Vaes weer verliefd

Karen Luiken-08 augustus 2022 om 04:55

Het gaat stukken beter met Jaimie Vaes. De realityster heeft zich na de breuk met Lil Kleine lange tijd op zichzelf en haar zoontje gefocust, maar heeft inmiddels weer ruimte voor een nieuwe liefde. Ze is verliefd!

Jaimie heeft een nieuwe man leren kennen. Of nou ja, nieuw... Ze kent hem al twaalf jaar, maar de vonken zijn nu pas overgesprongen. “Ik vind hem heel erg leuk”, zegt ze in een gesprek met RTL Boulevard. De gelukkige in kwestie: dj en modeondernemer Afshin Momadi.

“We kennen elkaar al heel lang, een jaartje of twaalf. Hij is eigenlijk een hele goede vriend van mij", legt Jaimie uit. "Ik had geen behoefte aan een relatie, maar het is zo gelopen. Als je partner ook je beste vriend is, voel je je zo op je gemak. Dat heb ik nu met hem. Hij is er met heel veel fases in mijn leven geweest. De leuke maar ook de minder leuke dingen. Hij voelt me heel goed aan."

Khloé Kardashian en ex Tristan Thompson verwelkomen zoontje via draagmoeder

Sofie Verbeeck-07 augustus 2022 om 14:00- Foto:

Instagram Khloé Kardashian

Realityster Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson zijn opnieuw ouders geworden, een draagmoeder is bevallen van een zoontje. Wanneer hij ter wereld kwam is niet geweten en hij zou nog geen naam hebben.

Fantastisch nieuws voor Khloé Kardashian en haar ex Tristan Thompson die er een kleine jongen bij hebben. De twee hebben al een dochtertje van vier jaar, True heeft er dus nu een kleine broer bij.

Khloé en Tristan maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting waren van een kindje via een draagmoeder. Toen lieten ze weten dat het kindje in november werd verwekt. Het koppel was toen dus nog samen, want in januari kondigden ze een relatiebreuk aan nadat Tristan een zoveelste misstap had begaan.

Ontdek meer