Zien: trailers originele en sequel 'Hocus Pocus' zijn hetzelfde!

Dieter Blarinckx-12 juli 2022 om 20:00

Zo'n twee weken geleden dropte Disney voor het eerst een teaser trailer van de langverwachte 'Hocus Pocus'-sequel. En de die hard-fans onder jullie hadden waarschijnlijk al enkele overeenkomsten gemerkt met de trailer van de originele film...

Ook toen de originele 'Hocus Pocus' werd gelanceerd in 1993, werd er een trailer gedropt. En wie de originele trailer naast die van de sequel legt, zal enkele opmerkelijke overeenkomsten spotten.

De pagina GameSpot legde de twee trailers naast elkaar en zo zie je heel duidelijk dat de nieuwe trailer zelfs praktisch een kopie is van de originele!

Check het in de post hieronder!

'Hocus Pocus 2' zal dit najaar te streamen zijn via Disney+.

'Black Panther: Wakanda Forever' staat nu op Disney+

Dieter Blarinckx-01 februari 2023 om 18:32

Goed nieuws voor de Marvelfanaten hier, want de gloednieuwe en tweede 'Black Panther'-film staat al sinds 1 februari op Disney+.

In Marvel Studios' "Black Panther: Wakanda Forever", vechten koningin Ramonda (Angela Bassett), Shuri (Letitia Wright), M'Baku, Okoye en de Dora Milaje, om hun natie te beschermen tegen de tussenkomst van wereldmachten in de nasleep van de dood van koning T'Challa. Terwijl het volk van Wakanda probeert hun volgende hoofdstuk te aanvaarden, moeten de helden zich verenigen met de hulp van War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) en Everett Ross (Martin Freeman) en een nieuw pad uitstippelen voor het koninkrijk Wakanda.

Stream 'm nu via Disney+!

Doodeng: de nieuwe trailer van horror 'The Boogeyman'

Karen Luiken-01 februari 2023 om 06:36

Er staat een nieuwe horror op de filmagenda. Begin juni komt ‘The Boogeyman’ uit, een verhaal dat gebaseerd is op een boek van Stephen King. In een nieuw verschenen trailer is alvast een kleine glimp te zien.

‘The Boogeyman’ gaat over de middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer, die onlangs hun moeder zijn verloren. Van hun vader Will, een therapeut, krijgen ze niet veel steun. Een pijn die alleen nog maar erger wordt als een wanhopige patiënt onverwachts bij hen thuis opduikt en een angstaanjagend bovennatuurlijk iets achterlaat, waarmee de familie de stuipen op het lijf wordt gejaagd.

De cast bestaat uit onder anderen Sophie Thatcher, Chris Messina, Vivien Lyra Blair, Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hameliton en David Dastmalchain.

Ontdek meer