Zien: trailers originele en sequel 'Hocus Pocus' zijn hetzelfde!

Dieter Blarinckx-12 juli 2022 om 20:00

Zo'n twee weken geleden dropte Disney voor het eerst een teaser trailer van de langverwachte 'Hocus Pocus'-sequel. En de die hard-fans onder jullie hadden waarschijnlijk al enkele overeenkomsten gemerkt met de trailer van de originele film...

Ook toen de originele 'Hocus Pocus' werd gelanceerd in 1993, werd er een trailer gedropt. En wie de originele trailer naast die van de sequel legt, zal enkele opmerkelijke overeenkomsten spotten.

De pagina GameSpot legde de twee trailers naast elkaar en zo zie je heel duidelijk dat de nieuwe trailer zelfs praktisch een kopie is van de originele!

Check het in de post hieronder!

'Hocus Pocus 2' zal dit najaar te streamen zijn via Disney+.

Film Taylor Swift komt naar Belgische bioscoop

Karen Luiken-26 september 2023 om 13:01- Foto:

Reuters

Dure kaartjes kopen voor een concert van Taylor Swift? Dat kan, maar er is ook een goedkopere optie om de zangeres te zien optreden. Haar ‘The Eras Tour’ wordt over een paar weken op het witte doek vertoond.

Vanaf 13 oktober zal Kinepolis vier weken lang de bijna drie uur durende film op groot scherm uitzenden. In het teken staat ‘The Eras Tour’, die Taylor Swift in maart 2023 aftrapte en waar ze de hele wereld mee rondreist. Tijdens de tour zingt de zangeres liedjes van al haar albums.

Volgend jaar komt Taylor met ‘The Eras Tour’ naar Europa, maar wie daar geen kaartje voor heeft kunnen scoren, kan volgende maand dus ook terecht bij de Kinepolis. De bioscoopketen zendt de film uit in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Kortrijk, Leuven, Oostende, Hasselt, Braine, Rocourt en Palace Liège.

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Ontdek meer