BTS krijgt docuserie op Disney+

Karen Luiken-12 juli 2022 om 14:40

BTS gaat een grote samenwerking aan met Disney. De Zuid-Koreaanse band en het entertainmentbedrijf gaan samen aan verschillende projecten werken, waaronder een documentaireserie die op Disney+ zal verschijnen.

Er komen in het totaal vijf nieuwe titels, waarvan er zeker twee met de hele band van BTS worden opgenomen. Een daarvan is een in Los Angeles opgenomen concertspecial en de ander wordt een documentairereeks die volgend jaar zal worden uitgebracht via Disney+. Verder komt er ook een realityshow waarin BTS-lid V op vakantie gaat met andere Koreaanse beroemdheden.

Een tijdje terug maakte BTS nog bekend dat de heren tijdelijk een pauze inlassen om zich op hun solocarrières te kunnen focussen, maar ze hebben al heel duidelijk gemaakt dat het om een tijdelijke break gaat en niet om een definitieve. De komst van de vijf nieuwe projecten lijkt dat alleen maar te bevestigen.

Lindsey in tranen na lezen brief in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 maart 2023 om 17:12

Deze week geen weekly basics voor de ‘Big Brother’-bewoners, maar daily basics, opgestuurd door hun familieleden. Vandaag is Lindsey aan de beurt en dat gaat niet zonder het laten van een traan. Wanneer de stoere Hollandse een brief van haar thuisfront ontdekt, breekt ze. “Ik wil even niet janken.” Sneak preview!

Rapper 6ix9ine mishandeld in sportschool

Karen Luiken-22 maart 2023 om 06:50

Rapper 6ix9ine is in een sportschool in de Amerikaanse staat Florida mishandeld door een groep mannen. Hij raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Dat melden verschillende media.

De 26-jarige artiest werd volgens zijn advocaat door drie of vier mannen aangevallen. Toen medewerkers van de sportschool over de mishandeling hoorden, sloegen de daders op de vlucht.

6ix9ine raakte gewond en werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij liep onder meer verwondingen op aan zijn gezicht. Het is niet duidelijk hoe het nu met hem gaat en of hij nog steeds in het ziekenhuis ligt.

Ontdek meer