Zien: Luka dropt eerste solosingle: "Eindelijk mijn eigen ding"

Christophe Moons-28 augustus 2021 om 08:05

De 20-jarige Luka Cruysberghs heeft haar ontslag bij Hooverphonic achter zich gelaten en staat sterker dan ooit met haar solodebuut 'Not Too Late'.

Luka dropte de single op haar Insta en de bijhorende videoclip al meteen op YouTube. "Ik wil met 'Not Too Late' duidelijk tonen welke muzikale richting ik wil uitgaan en dat is in mijn ogen goed gelukt', vertelt ze in HLN. "De single is donker en alternatief, maar ook poppy en er zit een beatje onder. De perfecte combinatie dus."

Luka schreef het nummer samen met Domien Cnockaert (bekend van 'The Voice Van Vlaanderen' 2013) en is naar eigen zeggen een beetje nerveus. "Voorlopig heb ik alleen nog maar positieve dingen gehoord, dat had ik niet gedacht."

Dat 'Not Too Late' niet als Hooverphonic klinkt, is bewust. "Ik kan nu eindelijk mijn eigen ding doen. Alex Callier kon soms discussiëren over een oorbel die ik was vergeten uitdoen, maar nu kan ik zelf beslissen wat ik draag."

‘Encanto’ kent grootste hit sinds ‘Let It Go’!

Dieter Blarinckx-15 januari 2022 om 10:15

‘Encanto’, de gloednieuwe animatiefilm van Disney, heeft een zotte hit beet met ‘We Don’t Talk About Bruno’. Het lied is zelfs hét populairste lied sinds ‘Let It Go’ uit Frozen. En dat wil wel al wat zeggen…

‘We Don't Talk About Bruno’ staat zo plots naast Adele en Lil Nas X in de Billboard Hot 100. Ook op Spotify is het één van de meest gestreamde tracks van het moment, om over TikTok maar te zwijgen…

De muziek werd geschreven door Lin Manuel Miranda, die ook de muziek van ‘Moana’ en ‘Hamilton’ schreef. Momenteel werkt Miranda aan de soundtrack van de opkomende film ‘The Little Mermaid’.

Beluister ‘We Don’t Talk About Bruno’ hier:

Zien: de nieuwe videoclip van Adele

Dieter Blarinckx-12 januari 2022 om 21:38

De Britse zangeres Adele is helemaal back. En dat zullen we geweten hebben. Na haar comeback song 'Easy On Me', lanceerde Adele haar tweede single van het album '30', 'Oh My God'.

Woensdag lanceerde de zangeres de officiële videoclip van haar nieuwste single 'Oh My God' op al haar kanalen. De ganse clip werd geshoot in zwart/wit wat zorgt voor een classy feeling.

Check de volledige clip hier:

Ontdek meer