Zien: Luka dropt eerste solosingle: "Eindelijk mijn eigen ding"

Christophe Moons-28 augustus 2021 om 08:05

De 20-jarige Luka Cruysberghs heeft haar ontslag bij Hooverphonic achter zich gelaten en staat sterker dan ooit met haar solodebuut 'Not Too Late'.

Luka dropte de single op haar Insta en de bijhorende videoclip al meteen op YouTube. "Ik wil met 'Not Too Late' duidelijk tonen welke muzikale richting ik wil uitgaan en dat is in mijn ogen goed gelukt', vertelt ze in HLN. "De single is donker en alternatief, maar ook poppy en er zit een beatje onder. De perfecte combinatie dus."

Luka schreef het nummer samen met Domien Cnockaert (bekend van 'The Voice Van Vlaanderen' 2013) en is naar eigen zeggen een beetje nerveus. "Voorlopig heb ik alleen nog maar positieve dingen gehoord, dat had ik niet gedacht."

Dat 'Not Too Late' niet als Hooverphonic klinkt, is bewust. "Ik kan nu eindelijk mijn eigen ding doen. Alex Callier kon soms discussiëren over een oorbel die ik was vergeten uitdoen, maar nu kan ik zelf beslissen wat ik draag."

Documentaire over Avicii in de maak

Karen Luiken-25 september 2021 om 11:32

Dik drie jaar na de dood van Avicii wordt er gewerkt aan een documentaire over de dj. In de film krijgen fans een kijkje in het leven en de carrière van Tim Bergling, zoals de Zweedse artiest eigenlijk heet. Het eindresultaat moet volgens Billboard in 2023 uit worden gebracht.

De docu zal nieuw geproduceerd materiaal bevatten, interviews met Avicii en nooit eerder vertoonde archiefbeelden. Ook komen er interviews voorbij met de familie, vrienden en collega’s van de dj.

Het werk wordt omschreven als ‘een blik op de muziek en de artiest die de muziekwereld voor altijd heeft veranderd’. Het wordt een intiem verhaal over zijn grote successen en zijn strijd tegen de druk.

Avicii maakte in 2018 op 28-jarige leeftijd een einde aan zijn leven.

Shawn Mendes komt naar Antwerpen!

Dieter Blarinckx-24 september 2021 om 07:02

Goed nieuws voor de fans van zanger Shawn Mendes, want hij komt naar Antwerpen! Begin deze week maakte hij bekend dat hij terug een grote wereldtournee zou doen in 2022 en dat meer info snel zou volgen.

Nu deelde hij alle details en alle locaties van zijn 'Wonder - The World Tour' en op 14 april 2022 kan je 'm gaan bewonderen in het Sportpaleis in Antwerpen! Als special guest neemt hij King Princess mee het podium op ;-)

Meer info kan je hier terugvinden.

Ontdek meer