Lea Michele haalt eerste grote Broadway-rol binnen!

Dieter Blarinckx-12 juli 2022 om 06:33

De Amerikaanse actrice en zangeres Lea Michele, vooral bekend door haar rol in 'Glee', heeft haar eerste grote Broadway-rol binnen! Binnenkort zal ze immers te zien zijn in de musical 'Funny Girl'.

Vanaf 6 september zal Lea Michele de rol van Fanny Brice spelen in de bekende en populaire musical 'Funny Girl'. Dat maakte de actrice zelf bekend via sociale media. Ze neemt de rol over van Broadway-legende Beanie Feldstein.

Michele's 'Glee'-personage Rachel Barry droomde ervan om Fanny te spelen in de show, oorspronkelijk vertolkt door Barbra Streisand. En nu komt die droom dus in real life uit!

Succes Lea!

Viola Davis gecast in nieuwe 'The Hunger Games'

Dieter Blarinckx-16 augustus 2022 om 17:47

De Amerikaanse actrice Viola Davis, vooral bekend van haar rol in de hitserie 'How To Get Away With Murder', heeft een belangrijke rol beet in de opkomende film in de 'The Hunger Games'-franchise!

De 57-jarige actrice zal namelijk de rol van Dr. Volumnia Gaul, de hoofdspelmaker van de tiende editie van de jaarlijkse Hunger Games, vertolken. En het allerleukste: zij is wel degelijk de slechterik van de film!

“Vanaf het begin was Viola onze droom, vanwege de gelaagde intelligentie én emotie die ze in elke rol weet te brengen. Dr. Gaul is even wreed als creatief én even angstaanjagend als formidabel”, klinkt het bij de producenten van de nieuwe film.

'The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes' is een verfilming van het gelijknamige boek van auteur Suzanne Collins en geldt als een prequel van de gekende films met Jennifer Lawrence.

De film zal vanaf november 2023 te zien zijn in de bioscoop.

Liam Hemsworth weer vrijgezel

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 07:31

Liam Hemsworth is weer vrijgezel. Hij en Gabriella Brooks hebben na drie jaar daten een punt achter hun relatie gezet, vertelt een bron aan In Touch.

De romance werd volgens een bron een paar maanden geleden verbroken door Liam, Gabriella diepbedroefd achterlatend. “Hij wilde zich niet binden en heeft het sinds het einde van de pandemie weer een stuk drukker met werk”, zo klinkt het.

Liam en Gabriella werden voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt in december 2019 nadat ze samen werden gespot tijdens een lunch met Liams ouders. Een paar maanden daarvoor, in augustus, scheidde Liam van Miley Cyrus.

Ontdek meer